mlodamamax2
Początkująca w BB
Witajcie mamusie i przyszłe mamy czy któraś z was ma dzieci z różnicą ok 2,5roku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się kąpałam w dość ciepłej a nie gorącej i mi przeszły skurcze, myślę. że położna wie co mówi skoro miałam tak zrobić i poleżeć w wannie 40 min. Chodziło o rozkurczenie mięśni macicy.Kurcze a mi moja gin mowila zeby nie siadac tylkiem do goracej wody a tylko w takiej lubie byc w wannie i od poczatku ciazy nie korzystam z wanny chodz mam taka super z hydromasazem. Kapie sie w goracej wodzie ale w kabinie ale to nie to samo. Podobno od goracej wody mozna dostac krwotoku co o tym sadzicie?
gorąca woda pobudza krążenie krwi więc bardzo możliwe to tak jak w lecie przy upale niektóre kobiety mając miesiączke mają bardziej obfitą tylko z powodu gorącaKurcze a mi moja gin mowila zeby nie siadac tylkiem do goracej wody a tylko w takiej lubie byc w wannie i od poczatku ciazy nie korzystam z wanny chodz mam taka super z hydromasazem. Kapie sie w goracej wodzie ale w kabinie ale to nie to samo. Podobno od goracej wody mozna dostac krwotoku co o tym sadzicie?
Ale sie uśmiałam - racja!No chyba w ramach rekompensaty to ty obetniesz fryzjerkę... Na zjeb..ną fryzurę nie ma reklamacji- jest tylko nienawiść do fryzjera [emoji39][emoji139][emoji244]
Może nie tyle co nerwica a sytuacja w jakiej się znajduje.klaudia i nikodem- przykro mi, że borykasz się z nerwicą - nie wiedziałam :-( współczuję.
waraai- ja to mam wrażenie że fryzjerski centymetr to nie jest ten sam co w matematyce... przykro mi. Ja sobie na urodziny ( jakies dwa tygodnie) zamawiam u męża zorganizowane lokalnej "sławy" fryz w domy z eko farbowaniem i podcinaniem (mam długie długie, ciemne i mocno siwiejące).
Ale sie uśmiałam - racja!
mlodamamax2- ja mam różnica 2 lata 4 miesiące i 6 dni :-)
asia333podlasie - mama mi opowiadała, że gorące kąpiele to była "porada" na wywołanie poronienia na początku ciąży. Ja przez dwie ciąże ze strachu nie leżałam w wannie. Teraz leżę i jest OK tylko nie można przesadzać z temperaturą wody podobno. Ale w ciepłych źródłach też byłam i było OK.
Ja zauważyłam bardzo dużą różnicę w ilościach twardnień brzucha po zmianie magnezu. Teraz nie wiem czy w ogóle mi twardnieje - nic nie czuję. Polecam brać dobry magnez bo te apteczne leki i nie leki sa jak placebo chyba czasem...
Tak się zajadamy bo lekarz bezwzględnie kazał brać. Ja już też dwa razy leżałam w szpitalu to pierwsze co wlewy magnezu. Tego się też nie da przedawkować. Ja też biorę nospe dwa razy dziennie.Ja nie biorę żadnego magnezu, zastanawia mnie że wy tak się nim zajadacie? Czy ginekolog wam kazał czy na własną rękę bierzecie?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom