reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Kurcze a mi moja gin mowila zeby nie siadac tylkiem do goracej wody a tylko w takiej lubie byc w wannie i od poczatku ciazy nie korzystam z wanny chodz mam taka super z hydromasazem. Kapie sie w goracej wodzie ale w kabinie ale to nie to samo. Podobno od goracej wody mozna dostac krwotoku co o tym sadzicie?

Kurcze a mi moja gin mowila zeby nie siadac tylkiem do goracej wody a tylko w takiej lubie byc w wannie i od poczatku ciazy nie korzystam z wanny chodz mam taka super z hydromasazem. Kapie sie w goracej wodzie ale w kabinie ale to nie to samo. Podobno od goracej wody mozna dostac krwotoku co o tym sadzicie?
Ja się kąpałam w dość ciepłej a nie gorącej i mi przeszły skurcze, myślę. że położna wie co mówi skoro miałam tak zrobić i poleżeć w wannie 40 min. Chodziło o rozkurczenie mięśni macicy.

Dziewczęta, gdyby któraś chciała skorzystać, to mam kod rabatowy do sklepu Jelp (www.sklep.jelp.pl) dający 30% rabatu. Kod jest ważny do 15go marca, więc jeszcze tylko 3 dni.

MW2017

gorąca woda pobudza krążenie krwi więc bardzo możliwe to tak jak w lecie przy upale niektóre kobiety mając miesiączke mają bardziej obfitą tylko z powodu gorąca

klaudia i nikodem- przykro mi, że borykasz się z nerwicą - nie wiedziałam :-( współczuję.
waraai- ja to mam wrażenie że fryzjerski centymetr to nie jest ten sam co w matematyce... przykro mi. Ja sobie na urodziny ( jakies dwa tygodnie) zamawiam u męża zorganizowane lokalnej "sławy" fryz w domy z eko farbowaniem i podcinaniem (mam długie długie, ciemne i mocno siwiejące).
No chyba w ramach rekompensaty to ty obetniesz fryzjerkę... Na zjeb..ną fryzurę nie ma reklamacji- jest tylko nienawiść do fryzjera [emoji39][emoji139][emoji244]
Ale sie uśmiałam - racja!
mlodamamax2
- ja mam różnica 2 lata 4 miesiące i 6 dni :-)
asia333podlasie - mama mi opowiadała, że gorące kąpiele to była "porada" na wywołanie poronienia na początku ciąży. Ja przez dwie ciąże ze strachu nie leżałam w wannie. Teraz leżę i jest OK tylko nie można przesadzać z temperaturą wody podobno. Ale w ciepłych źródłach też byłam i było OK.

Ja zauważyłam bardzo dużą różnicę w ilościach twardnień brzucha po zmianie magnezu. Teraz nie wiem czy w ogóle mi twardnieje - nic nie czuję. Polecam brać dobry magnez bo te apteczne leki i nie leki sa jak placebo chyba czasem...

klaudia i nikodem- przykro mi, że borykasz się z nerwicą - nie wiedziałam :-( współczuję.
waraai- ja to mam wrażenie że fryzjerski centymetr to nie jest ten sam co w matematyce... przykro mi. Ja sobie na urodziny ( jakies dwa tygodnie) zamawiam u męża zorganizowane lokalnej "sławy" fryz w domy z eko farbowaniem i podcinaniem (mam długie długie, ciemne i mocno siwiejące).

Ale sie uśmiałam - racja!
mlodamamax2
- ja mam różnica 2 lata 4 miesiące i 6 dni :-)
asia333podlasie - mama mi opowiadała, że gorące kąpiele to była "porada" na wywołanie poronienia na początku ciąży. Ja przez dwie ciąże ze strachu nie leżałam w wannie. Teraz leżę i jest OK tylko nie można przesadzać z temperaturą wody podobno. Ale w ciepłych źródłach też byłam i było OK.

Ja zauważyłam bardzo dużą różnicę w ilościach twardnień brzucha po zmianie magnezu. Teraz nie wiem czy w ogóle mi twardnieje - nic nie czuję. Polecam brać dobry magnez bo te apteczne leki i nie leki sa jak placebo chyba czasem...
Może nie tyle co nerwica a sytuacja w jakiej się znajduje. ;)
Jaki bierzesz magnez?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie biorę żadnego magnezu, zastanawia mnie że wy tak się nim zajadacie? Czy ginekolog wam kazał czy na własną rękę bierzecie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie biorę żadnego magnezu, zastanawia mnie że wy tak się nim zajadacie? Czy ginekolog wam kazał czy na własną rękę bierzecie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak się zajadamy bo lekarz bezwzględnie kazał brać. Ja już też dwa razy leżałam w szpitalu to pierwsze co wlewy magnezu. Tego się też nie da przedawkować. Ja też biorę nospe dwa razy dziennie. ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry