reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Rany.

Ależ mam nerwa.
I to fryzurowego.
!!!

W środę byłam u fryzjera, podciąć włosy, bo już się nie układały i zastanawiam się cały czas, dlaczego w ogóle mi się nie układają po tym strzyżeniu. Wywijają, kosmos jakiś.
Prostuję, a tam.
Lewa strona dłuższa o kilka cm, prawa nie dość, że krótsza, to jeszcze posiepana na srylion długości.
Wyglądam, jakby odratowano mnie spod kosiarki.
A mówiłam - bez cieniowania: zapuszczam.
Teraz mam około roku w plecy na wyrównanie tych długości, ale tymczasem jestem pacjentką z sennego koszmaru Picasso.
W dodatku ustalone było, że dwa centymetry. Zatem, jak były za ramiona, to najdłuższe teraz do linii ramion.
Przód ma ok 5cm różnicy w długości i naprawdę koszmarnie pocharatany jest z jednej strony.
Zanim to odrośnie.
Zanim się wyrówna..
Za rok będę w tym samym miejscu, co 4 dni temu.
Ja rozumiem, że można spierdzielić fryzurę, ale można to chociaż zrobić symetrycznie!

Autentycznie jestem wściekła.
Tanio nie było.
Artystka co chwilę szpanowała swoim kunsztem.

Eh. :|

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Trochę mnie nie było... Tak jak pisałam miałam gości i na szczęście właśnie pojechali... Muszę przyznać że wymęczyłam się przez ten tydzień...
Wybaczcie że nie będę cytować...
Niestety coś mnie złapało - chyba z tego przemęczenia - i mam taki katar że momentami nie mogę oddychać [emoji22]
Jakoś udało mi się teraz zasnąć bo noc była tragiczna...

Czy ktaś z Was ma bądź kupiła wózek Roan Bass Soft?
Widziałam jeszcze nowość Hugo Amelis Love - nie wiem na który się zdecydować.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Reklamować podobno można, ale to albo poprawa fryzury (a naprawdę, gdyby miała teraz to wyrównywać, to zgubię jakieś 15cm - przy optymistycznej wizji - względem środy i będę biegać z grzybkiem powyżej linii brody), albo zwrot kosztów.
Nic mnie już nie uratuje. ;)
A dotknąć się artystce nie dam.

Piękny, luksusowy salon.
Luksusowa szefowa.
Luksusowe produkty wciskane na siłę.
I nerwica kobiety w ciąży. [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zrobiłam sobie ciepłą kąpiel wg zaleceń położnej i siedziałam dobre 40 min w wannie i bóle i skurcze przeszły bez nospy. Miejmy nadzieję, że będzie ok. Także chyba nie przekładam wizyty u gin na szybciej...

reklama
Do góry