reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja też dołączam dziś do marudzacych i stękających majówek... Mi dla odmiany dokucza prawy pośladek, boli :dry: Czy którąś z Was dotknęła ta wątpliwa przyjemność?
U nas prognozowali na cały dzień opady deszczu, a tymczasem po południu świeciło słońce :)

reklama
Nie wiem, czy to zbliża się koniec świata, ale właśnie 50min stałam w kolejce w Tesco i jeszcze milion ludzi czekało za mną!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Doszłam jednak do wniosku,ze Internet to zło i nie czytam więcej o niczym. W ciąży z corka nie buszowalam w necie i wszystko było dobrze więc i tym razem tak będzie,musi być !; )
To zdecydowanie prawda, że internet w ciąży to zło. Dlatego ja staram się jak najmniej grzebać i raczej o wszystko pytać ginekolog, ale oczywiście zdarza się i tak, że cośtam poczytam, ale staram się dzielić przez dwa ;)

Ja też dołączam dziś do marudzacych i stękających majówek... Mi dla odmiany dokucza prawy pośladek, boli
dry.gif
Czy którąś z Was dotknęła ta wątpliwa przyjemność?
U nas prognozowali na cały dzień opady deszczu, a tymczasem po południu świeciło słońce :)
Mnie boli lewy, ale to chyba promieniowanie od kości ogonowej. No i cały czas dokuczają te pseudozakwasy w górze ud i wzgórku łonowym :|

Nie wiem, czy to zbliża się koniec świata, ale właśnie 50min stałam w kolejce w Tesco i jeszcze milion ludzi czekało za mną!
Tesco to też zło, podobnie jak internet ;) Ja mam takie niewielkie koło siebie i nie dość, że zazwyczaj towaru nie ma, to pomimo tego, że go nie ma kolejki są ogromne, brzucha nikt nie widzi, a kasjerki są najmniej przyjemne ever.

Dziś chyba jest dzień i bez energii i z marudzeniem ;)

Ja od kilku dni jestem u rodziców, w domu remont. Na nic nie mam siły, starszaka oddałam babci- niech się sobą naciesza, a ja snuje się z kąta w kąt, śpię , oglądam TV, zgłębiam Internet. Jak wrócę do domu i trzeba będzie ogarnąć i dom i gotowanie to chyba umrę.

@Martussa82 Ty jednak zarazasz dobra energia. Muszę się kiedyś chyba do Ciebie wybrać na terapię :D

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha!! Ti muszę w końcu studia podjąć w tym kierunku!!! Gdybyś mieszkała blisko i gdybyśmy w ciąży nie były to bym Ci postawiła flaszke domowej aroniówki!!!:rofl::rofl::surprised:

Też mnie czasem rwie w lewym pośladku...

Mam wielki, czerwony nos, wysmarowałam się maścią vicks na klacie i nie czuję jej zapachu... :eek::eek:

A Ala dziś tak skopała siostrę,że ho ho!!!

Zobaczycie,jutro nam wszystkim będzie lepiej!!!

Marty lutowe - jakie ciacho jutro stawiacie??:cool2:

O, i dołączam do apelu o nieczytanie Internetów!!! Chyba, że to będą przepisy na coś słodkiego....;);)

Nie czytajcie internetu! Ja czytałam i się denerwowałam... Ostatnio nie czytałam, a od wczoraj znowu szukam chorób, których nie mam.... Bo od wczoraj się kiepsko czułam więc dawaj do doktora interneta...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

O, i dołączam do apelu o nieczytanie Internetów!!! Chyba, że to będą przepisy na coś słodkiego....;);)

Marysia dziś cały dzień spokojna, za to jak przed 19:00 się kładłam u ortodonty na fotelu (po 9 latach odkleił mi się retainer - drucik, który trzyma zęby od środka - i drapał w język), to zaczęła fikać koziołki, a ja nie mogłam spokojnie wyleżeć ;) Pani orto powiedziała, że chce w ciąży w 7 miesiącu wyglądać tak, jak ja, więc to mi trochę ten dzień poprawiło ;)

Jutro musi być lepiej, nie ma opcji!

Marty - wysyłacie ciacha kurierem może? :p

@MajaMaj - nie dałaś znać, jaką położną na Żelaznej Ty wybrałaś. Ja tej swojej muszę dać znać, że możliwe, że u mnie będzie konieczne CC..

Ha!! Ti muszę w końcu studia podjąć w tym kierunku!!! Gdybyś mieszkała blisko i gdybyśmy w ciąży nie były to bym Ci postawiła flaszke domowej aroniówki!!!:rofl::rofl::surprised:

Też mnie czasem rwie w lewym pośladku...

Mam wielki, czerwony nos, wysmarowałam się maścią vicks na klacie i nie czuję jej zapachu... :eek::eek:

No właściwie to nie mieszkamy daleko!! Po szczęśliwym rozwiązaniu i ewentualnym braku pokarmu w cycku chętnie aroniowki się napije! Terapia będzie wtedy skuteczna :D
Nie czytajcie internetu! Ja czytałam i się denerwowałam... Ostatnio nie czytałam, a od wczoraj znowu szukam chorób, których nie mam.... Bo od wczoraj się kiepsko czułam więc dawaj do doktora interneta...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak jest jakaś mega długa kolejka to szukam kasy z pierwszeństwem i pytam osobę, która ma wykładać towar czy mogę stanąć i czasem z fochem, ale zawsze mnie puszczą. Ja mam ciążę zagrożoną i ciężko mi stać w miejscu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry