reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny a ja dzisiaj zero energii prawie cały dzień leżę jedynie mieszkanie ogarnęłam i teraz warzywka sobie robię, męża nie ma na szkoleniu do wieczora, mnie tak plecy bolą już od 3 tyg, ostatnio zasnąłam ok 3 nad ranem na siedząco bo nie mogłam się położyć tak mnie kręgosłup bolał, uroki 3 trymestru byle do maja jak najszybciej☺

reklama
Ja też dziś się lenie cały dzień. Miałam posprzątać,zrobić pranie a przygotowałam tylko obiad. Mąż będzie z pracy dopiero po 19 bo ma kurs,pogoda taka,ze nie ma jak wyjść z domu na jakiś spacer. Przykimalam 15 minut na siedząco na kanapie a teraz mi głowa pęka masakra.

Hej dziewczyny. ☺
Orientujecie sie moze czy pozniej wizyty u gin sa czestrze? Ja teraz chodze co 4 tyg co 28 dni i tak sie zastanawiam czy pozniej bede czesciej.

reklama
Ja wczoraj pytalam lekarza o częstsze wizyty ale mówi,ze nie ma takiej patrzeby chyba,ze coś by się działo to wtedy tak. Pytałam tez o to ktg czy robi to powiedział,że jeżeli będę spokojniejsza to możemy się umówić w szpitalu na ktg ale on podczas usg ma dopplera a to jest ważniejsze niż ktg. Czytałam dziś z ciekawości o ułożeniu miednicowym płodu i natrafilam na artykuł gdzie było napisane,ze to może być przyczyna jakiś chorób np wodoglowie albo malowodzie...wiem,ze z dzidziusiem jest wszystko ok i ma czas żeby się obrócić to zaczęłam się denerwować. Doszłam jednak do wniosku,ze Internet to zło i nie czytam więcej o niczym. W ciąży z corka nie buszowalam w necie i wszystko było dobrze więc i tym razem tak będzie,musi być !; )

Do góry