milkaklaudia
Fanka BB :)
Promieniejesz!!!A to ja się pokażę na świeżo, wchodzimy w ostatni trymestr!
@Marta&Hania napisz coś o sobie - kiedy się rozpakowujesz, która część świata i jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Promieniejesz!!!A to ja się pokażę na świeżo, wchodzimy w ostatni trymestr!
@Marta&Hania napisz coś o sobie - kiedy się rozpakowujesz, która część świata i jak się czujesz?
@Marta&Hania napisz coś o sobie, kiedy się rozpakowujecie, która część świata i jak sie czujesz?
Teraz wizytę mam 22 lutego. Ostatnio mała ważyła 656g. Czyli prawie co do dnia termin szkoda że tak wszystkie co tu piszemy nie możemy spotkać się wspólnie na porodowce - byłoby extraKiefy Milka masz teraz wizyte u mnie termin taki sam z OM 23 maj z prenatalnych 19maj mozna porownac dzieciaczki. Jak zaczniemy rodzic bedzie ciekawie.
Hej Martusia. Miło Cię poznać [emoji4]
A wózeczek ktoś Wam polecił czy raczej decyzja spontaniczna [emoji3]?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz wizytę mam 22 lutego. Ostatnio mała ważyła 656g. Czyli prawie co do dnia termin szkoda że tak wszystkie co tu piszemy nie możemy spotkać się wspólnie na porodowce - byłoby extra
Ja przy Tobie to wyglądam jak słoń [emoji208]Witam nową Mamę!
Obżartuchowy weekend uważam za zakończony. Jakiś brzuch mi z tego obzarstwa wyskoczyl jutro pierwszy dzień na l4.. Dziwnie w niedzielę wieczorem nie mieć perspektywy iscia do pracy nadtepnego dnia
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz będą ważyć wadze dzieciaki dwa razy tyle!Moj ostatnio warzyl 665g a tez wizyte mam 23 lutego juz nie moge sie doczekac.