reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny troche tak wiem ze serduszko bije i to najwazniejsze ☺ dziewczyny czy ktoras z Was ma detektor plodu i z niego korzysta?

Hej dziewczyny troche tak wiem ze serduszko bije i to najwazniejsze ☺ dziewczyny czy ktoras z Was ma detektor plodu i z niego korzysta?
Hej. Ja mam od niedawna i powiem Tobie że nie umiem korzystać z niego. Jeszcze nie udało mi się usłyszeć bicia serduszka. Albo Zosia ucieka albo w czymś innym jest problem. A działać na pewno działa bo bicie swojego serca słyszałam.
Ps. W którym szpitalu w Białymstoku zamierzasz rodzić? Który uważasz za gorszy?
Ja jak byłam na ip bo nie czułam ruchów to też nie wiele się dowiedziałam poza tym że serduszko bije.

Haha Mania a skad jestes?
W 6 tyg mialam plamienie trafilam do uniwersyteckiego to na Ip byl lekarz mile panie itd bardzo dokladnie mnie zbadala mimo tak wczesnej ciazy serduszko juz bilo. Znalazla wtedy krwiaka po ktorym po 2 tyg nie bylo sladu. Ogolnie jakas tam inna atmosfera wczoraj tez weszlam spytac kto ma ostry dyzur to te panie bardzo mile itd.

A w pierwszej ciazy ktora stracilam z wysokim cisnieniem trafilam na Warszawska jak byl tam jeszcze szpital to siedzi jedna w rejestracji noe szczesliwa tylko burczy i wczoraj znow do nich trafilam tylko juz do tego nowego budynku co przeniesli na Skladowskiej i powiem Ci ze nic sie nie zmienilo prucz nowego budynku atmosfera i klimat pozostal lekarza brak kobieta nie mila po KTG zszedl lekarz na ip juz w kurtce a bylo przed 18 dyzur do 19 i tylko burknal zawracaja glowe tylko i bylo nas chyba tam ze 4 dziewczyny po podbijal ze wszystko oki do domu nawet na nic nie patrzyl okropny.
I do tej pielegniarki dosc mam na dzis jade do domu godz przed koncem pracy tylko burknal ze jakis tam inny juz jedzie. Wiec z koich doswiadczen wynika ze jednak lepszy jest uniwersytecki.

40 km od Białegostoku. Przez tą cukrzycę ciążowa rozważam poród w Białymstoku i tak myślałam o tym na Sklodowskiej, ale po tym co piszesz muszę poczytać jeszcze który lepszy bardziej że względu gdyby z Małą by się coś działo po porodzie

Jak z problemami to kliniczny ja pewnie tez tam trafie bo mam nadcisnienie. Tylko teraz oba sa na Skladowskiej po przeniesieniu Warszawskiej.

A wlasnie jeszcze Wam powiem propo tego cisnienia wczoraj to taka zdenerwowana bylam ze raptem cisnienie 150na 110 nigdy takiego duzego nie mam a ten lekarz nawet nie wspomnial o cisnieniu chodz przy takim to powinien na odzial skierowac no cale szczescie nie skierowal bo w domu jak nerwy odeszly bylo juz dobre.

A skad dokladnie jestes z jakiej miejscowosci jak moge spytac.

40 km od Białegostoku. Przez tą cukrzycę ciążowa rozważam poród w Białymstoku i tak myślałam o tym na Sklodowskiej, ale po tym co piszesz muszę poczytać jeszcze który lepszy bardziej że względu gdyby z Małą by się coś działo po porodzie

No to jak z problemami to w klinicznym bo tam oprucz ginekologi sa wszystkie inne odzialy. Ja tez zamierzam tam rodzic bo mam problemy z cisnieniem.

A propo cisnienia to wczoraj z tych nerwow to takie mialam duze jak nigdy 150na110 a ten lekarz nawet na nie nie spojrzal chodz z takim powinien mnie na odzial skierowac. No na szczescie nie skierowal bo w domu jak odszedl stres to bylo dobre .

A z jakoej miejscowosci dokladnie jestes jak to bie tajemnica?

reklama
Jak z problemami to kliniczny ja pewnie tez tam trafie bo mam nadcisnienie. Tylko teraz oba sa na Skladowskiej po przeniesieniu Warszawskiej.

A wlasnie jeszcze Wam powiem propo tego cisnienia wczoraj to taka zdenerwowana bylam ze raptem cisnienie 150na 110 nigdy takiego duzego nie mam a ten lekarz nawet nie wspomnial o cisnieniu chodz przy takim to powinien na odzial skierowac no cale szczescie nie skierowal bo w domu jak nerwy odeszly bylo juz dobre.

A skad dokladnie jestes z jakiej miejscowosci jak moge spytac.
150 na 110? To strasznie duże te drugie.... a normalnie jakie masz? ja zawsze bałam się ciśnienia w ciąży bo przed nieraz mi skakało ale w ciaży mam niskie wręcz 100/60 przy zdenerwowaniu 115/80.

Do góry