reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Na lekach mam do 130na95 to takie max ale na dopegycie jade jak tylko zaczelam planowac ciaze. A ten wczoraj konowal nawet nie spojrzal ze takie duze. A u Ciebie to strasznie niskie ale czy to dobrze jak takie niskie to tez nie wiadomo.

reklama
Byłam dziś u urologa z tym nieszczęsnym zastojem w nerce będącym jednym z uroków ciąży.

I powiedzcie mi..
Czy tylko ja widzę w tej nerce siusiaka? [emoji12][emoji23]

04811b93994c7999f3e61b44300d544a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś u urologa z tym nieszczęsnym zastojem w nerce będącym jednym z uroków ciąży.

I powiedzcie mi..
Czy tylko ja widzę w tej nerce siusiaka? [emoji12][emoji23]

04811b93994c7999f3e61b44300d544a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahhaha dobre!! :D też widzę oczywiście. A co lekarz Ci zalecił na ten zastój w nerce?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo Dziewczęta! :)
Jestem po wizycie u gin. Okazuje się, że z glukozą wszystko ok i pani źle kliknęła w systemie, a co się kliknęło, to się nie odkliknie ;) Serio nie ma możliwości zmiany wydanej do badań opinii, więc ciekawie. Ogólnie wszystko dobrze, tymi erytrocytami w moczu też mam się nie martwić, bo w osadzie jest ich między 0, a 2, a to właśnie wyniki osadu najbardziej interesują lekarzy jeśli chodzi o kobiety w ciąży.
Szyjka długa, zamknięta, wszystko gra. U Marysi 137 uderzeń na minutę, u mnie ciśnienie 105/75.

No i dostałam L4, więc od poniedziałku leżę i się nudzę ;) Mam też skierowanie do ortopedy, żeby się wypowiedział, czy mogę uczestniczyć w zajęciach praktycznych na szkole rodzenia i czy w ogóle wchodzi w grę poród siłami natury po tej mojej operacji plus ma ocenić, co tam się dzieje, że mnie tak boli ta kość ogonowa.

Tak więc Ola szczęśliwa i uspokojona. Uf!

Olo 32 gratuluję udanej wizyty.
Waraai ja ostatnio szłam do sklepu i nawet kałuża wydała mi się w kształcie siusiaka ;)

Dziewczyny zauwazylyscie u siebie jakieś rozstępy albo żylaki? Ja wczoraj zauważyłam lekko wypukla zylke obok kolana nie wiem czy to już zylak czy jeszcze nie. A rozstępy w pierwszej ciąży wyszły mi jakoś dzień-dwa po porodzie ale są blade więc nie stanowią problemu ale od jakiegoś czasu wydaje mi się ze zrobiły mi się 2 nowe na brzuchu,są lekko różowe. Mam nadzieję ze brzuch mi za bardzo nie wysypie w rozstepy ,staram się smarować balsamem 2 razy dziennie.

Klaudia i Nikodem ja luteine 2x dziennie bralam od 5 do 24 tygodnia ciazy też płatna 100% więc to był taki dodatek do płacenia za wizyty prywatne,badania i suplementy dla ciezarnych. Jak bym tak przeliczyla ile to wszystko kosztuje to spokojnie w to konto skompletowalabym cala wyprawke albo i dwie ale czego się nie robi dla dzieci ;)

reklama
Dziwne ze na 100% przeciez jestes ubezpieczona. Ja tez bralam luteine jeszcze przed ciaza do 16tyg i mimo ze chodze tylko prywatnie byla refundowana. Sporo jej szlo bo bralam 2×2 wiec bym zbankrutowalam. Fakt ze tabletki na cisnienie mam na 100 % bo to nie ginekologiczne sprawy jedynie kardiolog moglby z refundacja wypisac. Ja man czasami wrazenie ze Ci lekarze mogli by dawac inne recepty ale im sie nie chce.

Do góry