reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Żółte upławy. Ginekolog mi zajrzała i stwierdziła mała infekcje, pobrala wymaz i czekam na wyniki. Biorę globulki Fluomizin ( paskudztwo)...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wracaj do zdrowia [emoji5]️

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was miała badanie d-dimerow? To cos z kria z krzepliwoscia.

Mi lekarka zlecila mimo ze nie mam zylakow jedna noga mi dretwieje mocniej i biodro mnie boli i wynik wysoki norma 500 a u mnie 1017. Wyslala mnie do hematologa jutro mam wizyte.

U mnie to samo jak nie infekcja jakaś to np.zgaga niemiłosiernie mnie męczy...
też brałam fluomizin, okazało się przy cytologii że jest infekcja. Wyleczylam i chyba znowu mam.
Kiedyś był temat jak walczyć że zgaga. Jakie macie sposoby? Ciepłe mleko nie pomaga...

Mi dzisiaj brzuch twardnieje jakoś mocno normalnie jakby miał zaraz peknac ale chyba też normalne? Lekarza mam w pon więc chyba przeczekam.
Współczuję dziewczynki infekcji....

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was miała badanie d-dimerow? To cos z kria z krzepliwoscia.

Mi lekarka zlecila mimo ze nie mam zylakow jedna noga mi dretwieje mocniej i biodro mnie boli i wynik wysoki norma 500 a u mnie 1017. Wyslala mnie do hematologa jutro mam wizyte.
Dobrze, że Cię wysłała bo o nie mało przekroczylas normę a świadczyć to może o jakiś zakrzepach czy zatorach więc lepiej trzeba reagować. Mi też noga dretwieje i już zastanawialam się nad tym badaniem. Na te dimery miałaś pobierana tylko krew tak? Zapewne zrobią usg żył.

Do góry