reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jakos nie odczuwam zeby mi sie zwiekszyl obwod nogi buty mam dosc dlugie to jeszcze nie poszerzalam sznurowadl zylakow tez nie widac na 10:30 ide do lekarza jak wroce to dam Wam znac.

Kurcze szkoda ze ta nasza Klaudia sie nie odzywa mam nadzieje ze z nia i dzieciaczkiem wszystko ok.

Ja jakis szczegolnych objawow nie mam prucz tego wyniku dopiero jak zaczelam czytac o tych d-dimerach to powiazalam to dretwienie jak siedze ze zgietymi nogami bo tylko jedna noga mi dretwieje i ten bol jak leze na plecach biodra.

W szpitalu na usg wyliczyli mi według rozmiaru termin na 24 kwietnia :O ale nie biorę tego w ogóle pod uwagę, z tego co wiem bardziej miarodajne jest wyznaczanie terminu we wczesnym etapie ciąży, później dzieci rosną różnie po prostu. ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry