Koniczyna05
Fanka BB :)
Klaudia te termometry to dopiero jutro będą, widziałam nie dawno reklamę lidia, ja chyba pojde przecież otwarciem bo jeszcze ciśnieniomierz chciałam kupić,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt, ale z doświadczenia wiem, że towar przeważnie wykładają wieczorem dzień wcześniej. długo mieszkałam bardzo blisko Lidla, często robiłam w ten sposób zakupyKlaudia te termometry to dopiero jutro będą, widziałam nie dawno reklamę lidia, ja chyba pojde przecież otwarciem bo jeszcze ciśnieniomierz chciałam kupić,
Ale ten termometr z tego co patrzyłam jest od jutra [emoji6]Ja na wyprzedaży kupuje te większe, 68 przeważnie. Te mniejsze kupuje w odzieży używanej, mam już tego mnóstwo, jeszcze będę kupować u koleżanek to co im już nie potrzebne a ten termometr też chcę kupić, chyba dzisiaj pojadę go poszukać
Wiem, ale z tego co pisałam wcześniej, towar w Lidlu nieraz wykladaja dzień wcześniej na wieczórAle ten termometr z tego co patrzyłam jest od jutra [emoji6]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez towar jest dzień wcześniej wieczorem, ale niestety zabraniają kupować [emoji53]właśnie rano zawsze są kolejki jak jest jakiś atrakcyjny towar. tak na oko - chodziłam jakoś 19\20 i już było wszystko..