reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja też mam ten model i jest ok. Tak jak pisze Pauli nie mierzy super dokładnie, ale można sprawdzić czy jest gorączka

hchygox116m52hb2.png

wnidk6nlehnhe9z6.png

reklama
Witam☺ wczoraj pozno wrocilam i chyba przez stres przez caly dzien taka bylam wypalona ze tylko kampiel i spac.

A wiec tak wszystko z moim dzieciaczkim i ciaza wporzadku wszystko w normie waga 450g ale u mnie dopiero 21t2d. Przeczucie mnie nie mylilo bedzie chlopak ☺

Nie za bardzo chcialo wspolpracowac bo pleckami do badania skulone bylo ale tak smiesznie jak nigdy raczka stukalo w glowice do badania ze badac sie nie dalo chyba nie bardzo chcialo byc podgladane ☺

W nagrode kupilam juz piersze body z kaczorem donaldem ☺

Wiec kamien z serca spadl ☺

Asia - gratuluję chłopaka [emoji6] fajnie że wszystko w porządku [emoji6]

Dziewczyny dzięki za odpowiedz - chyba kupię ten termometr jak będzie dostępny.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym drugi raz też kupiła [emoji4] nie żałuję zakupu, jest tani a z bezdotykowych myślę że nie ma takich bardzo dokladnych. jak chce sprawdzić dokladniej- wtedy używam rteciowego

m3sxdqk392w47ehv.png

MajaMaj gratulacje! Kawał dziewczyny!
Ja jutro mam wizytę u Gin, dowiem się co z tym niższym hematokrytem. Pewnie coś będę musiała brać na to.

A w poniedziałek idę na USG 3d/4d - chcę nagranie dać mężowi na 30. urodziny, bo do tej pory mieliśmy tylko usg standardowe. Mam nadzieję, że mała się odpowiednio ułoży ;)
A jak niski mialas? Bo ja też mam poniżej normy Ale nie dużo jeden czy dwa za mało. Podobno w ciąży może być niższy, bo zwiększa się objętość krwi. Mój lekarz nie miał zastrzeżeń.

oar86vgcmu3bqqjm.png

Klaudia i nikodem no u Ciebie to pokazny ten synek[emoji5] mam nadzieje ze i moj tak bedzie rosl [emoji5]
Asia, gratuluję! :) ja już od 13 tygodnia wiedziałam, że będzie chłopak przez co mam sporo ciuchów. Głównie kupuje w odzieży używanej. Używanej pozornie bo nie raz kupiłam komplety body +czapeczka + niedrapki z metką. :) dość duży mój jest, zaczynam się bać swojego brzucha bo rośnie i rośnie! Ja raczej drobna jestem za to syn chyba będzie po tatusiu :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!córkę rodziłam z mężem... drugą też zamierzam:) i już nie chodzi o sam fakt pomocy czy wsparcia, ale o patrzenie na ręce położnym i lekarzowi. Co innego podejście niezrównoważonej kobiety w bólach porodowych, a co innego męża z szeroko otwartymi oczami ;)

Duże macie dzieciaczki :D, gratuluję udanych wizyt. moja w środę ważyła 380 g - porównywalnie do siostry w jej wieku płodowym. :)

Co do infekcji, moja koleżanka miała prawie bez przerwy w ciąży... i poza tym, że po tym są zielone wody to wszystko ok (tak było w jej przypadku).

Do góry