beatajak13
Fanka BB :)
Ja też mam ten model i jest ok. Tak jak pisze Pauli nie mierzy super dokładnie, ale można sprawdzić czy jest gorączka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym drugi raz też kupiła [emoji4] nie żałuję zakupu, jest tani a z bezdotykowych myślę że nie ma takich bardzo dokladnych. jak chce sprawdzić dokladniej- wtedy używam rteciowegoAsia - gratuluję chłopaka [emoji6] fajnie że wszystko w porządku [emoji6]
Dziewczyny dzięki za odpowiedz - chyba kupię ten termometr jak będzie dostępny.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak niski mialas? Bo ja też mam poniżej normy Ale nie dużo jeden czy dwa za mało. Podobno w ciąży może być niższy, bo zwiększa się objętość krwi. Mój lekarz nie miał zastrzeżeń.MajaMaj gratulacje! Kawał dziewczyny!
Ja jutro mam wizytę u Gin, dowiem się co z tym niższym hematokrytem. Pewnie coś będę musiała brać na to.
A w poniedziałek idę na USG 3d/4d - chcę nagranie dać mężowi na 30. urodziny, bo do tej pory mieliśmy tylko usg standardowe. Mam nadzieję, że mała się odpowiednio ułoży
Asia, gratuluję! ja już od 13 tygodnia wiedziałam, że będzie chłopak przez co mam sporo ciuchów. Głównie kupuje w odzieży używanej. Używanej pozornie bo nie raz kupiłam komplety body +czapeczka + niedrapki z metką. dość duży mój jest, zaczynam się bać swojego brzucha bo rośnie i rośnie! Ja raczej drobna jestem za to syn chyba będzie po tatusiuKlaudia i nikodem no u Ciebie to pokazny ten synek[emoji5] mam nadzieje ze i moj tak bedzie rosl [emoji5]
Ja miałam hematokryt 32 (norma 36) i też bez zastrzeżeńA jak niski mialas? Bo ja też mam poniżej normy Ale nie dużo jeden czy dwa za mało. Podobno w ciąży może być niższy, bo zwiększa się objętość krwi. Mój lekarz nie miał zastrzeżeń.
A z jakiego powodu musisz leżeć?no i po wizycie...
jak myslałam Małej nie wizdiałam.... badanie na fotelu i puls Małej i tyle..
niestety reżim łóżkowy nna następne 2 tyg... a ja tak ie lubie leżeć...