beatajak13
Fanka BB :)
Ja też mam ten model i jest ok. Tak jak pisze Pauli nie mierzy super dokładnie, ale można sprawdzić czy jest gorączka
![hchygox116m52hb2.png](https://www.suwaczki.com/tickers/hchygox116m52hb2.png)
![wnidk6nlehnhe9z6.png](https://www.suwaczki.com/tickers/wnidk6nlehnhe9z6.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym drugi raz też kupiła [emoji4] nie żałuję zakupu, jest tani a z bezdotykowych myślę że nie ma takich bardzo dokladnych. jak chce sprawdzić dokladniej- wtedy używam rteciowegoAsia - gratuluję chłopaka [emoji6] fajnie że wszystko w porządku [emoji6]
Dziewczyny dzięki za odpowiedz - chyba kupię ten termometr jak będzie dostępny.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak niski mialas? Bo ja też mam poniżej normy Ale nie dużo jeden czy dwa za mało. Podobno w ciąży może być niższy, bo zwiększa się objętość krwi. Mój lekarz nie miał zastrzeżeń.MajaMaj gratulacje! Kawał dziewczyny!
Ja jutro mam wizytę u Gin, dowiem się co z tym niższym hematokrytem. Pewnie coś będę musiała brać na to.
A w poniedziałek idę na USG 3d/4d - chcę nagranie dać mężowi na 30. urodziny, bo do tej pory mieliśmy tylko usg standardowe. Mam nadzieję, że mała się odpowiednio ułoży![]()
Asia, gratuluję!Klaudia i nikodem no u Ciebie to pokazny ten synek[emoji5] mam nadzieje ze i moj tak bedzie rosl [emoji5]
Ja miałam hematokryt 32 (norma 36) i też bez zastrzeżeńA jak niski mialas? Bo ja też mam poniżej normy Ale nie dużo jeden czy dwa za mało. Podobno w ciąży może być niższy, bo zwiększa się objętość krwi. Mój lekarz nie miał zastrzeżeń.
![]()
A z jakiego powodu musisz leżeć?no i po wizycie...
jak myslałam Małej nie wizdiałam.... badanie na fotelu i puls Małej i tyle..
niestety reżim łóżkowy nna następne 2 tyg... a ja tak ie lubie leżeć...