beatajak13
Fanka BB :)
Robię tak samoJa bym drugi raz też kupiła [emoji4] nie żałuję zakupu, jest tani a z bezdotykowych myślę że nie ma takich bardzo dokladnych. jak chce sprawdzić dokladniej- wtedy używam rteciowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robię tak samoJa bym drugi raz też kupiła [emoji4] nie żałuję zakupu, jest tani a z bezdotykowych myślę że nie ma takich bardzo dokladnych. jak chce sprawdzić dokladniej- wtedy używam rteciowego
Dokładnie! Mąż na sali trzeźwo patrzy na to co się dzieje dookoła. Nie oszukujmy się leżąc w bólach nie myślisz czy coś jest dobrze robione czy źle. Też jestem zdania, ze jego obecność jest niezbędna. Mój mąż stał przy głowie, masował, rozmawiał ze mną i kontrolował sytuacjęHej!córkę rodziłam z mężem... drugą też zamierzam i już nie chodzi o sam fakt pomocy czy wsparcia, ale o patrzenie na ręce położnym i lekarzowi. Co innego podejście niezrównoważonej kobiety w bólach porodowych, a co innego męża z szeroko otwartymi oczami
Duże macie dzieciaczki , gratuluję udanych wizyt. moja w środę ważyła 380 g - porównywalnie do siostry w jej wieku płodowym.
Co do infekcji, moja koleżanka miała prawie bez przerwy w ciąży... i poza tym, że po tym są zielone wody to wszystko ok (tak było w jej przypadku).
Super, że wszystko dobrze i też duży chłopak w brzuszku TwoimWitam☺ wczoraj pozno wrocilam i chyba przez stres przez caly dzien taka bylam wypalona ze tylko kampiel i spac.
A wiec tak wszystko z moim dzieciaczkim i ciaza wporzadku wszystko w normie waga 450g ale u mnie dopiero 21t2d. Przeczucie mnie nie mylilo bedzie chlopak ☺
Nie za bardzo chcialo wspolpracowac bo pleckami do badania skulone bylo ale tak smiesznie jak nigdy raczka stukalo w glowice do badania ze badac sie nie dalo chyba nie bardzo chcialo byc podgladane ☺
W nagrode kupilam juz piersze body z kaczorem donaldem ☺
Wiec kamien z serca spadl ☺
Ja na wyprzedaży kupuje te większe, 68 przeważnie. Te mniejsze kupuje w odzieży używanej, mam już tego mnóstwo, jeszcze będę kupować u koleżanek to co im już nie potrzebne a ten termometr też chcę kupić, chyba dzisiaj pojadę go poszukaćDziewczyny poczytajcie sobie na bb poród na wesoło można się posikać ☺
Co do kupowania ciuszków to powiedzie na jaki wzrost kupujecie? Teraz wszystkie ciuszki swiateczne wyprzedaja a nasze malenstwa na swieta to ok poł roku będą miały to wogóle nie wiadomo jaki rozmiar .
Mnie dziś jeszcze cirżki dzień czeka bo my o ciąży nikomu nie mówiliśmy jeszcze ja tylko rodzicom i siostrze mąż nikomu i dziś chce teściom powiedzieć. Pewnie wyda Wam się to dziwne ale w pierwszej ciąży mąż powiedział a moja teściowa przez 2 dni siedziała na tel wszystkich obdzwaniała chodz mąż prosił żeby nikomu nie mówiła i po tych 2 dniach poroniłam i temu mam stresa żeby jej mówić.
Kto teraz następny ma wizytę?