reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja sobie daruję szkołę rodzenia. Chodziłam będąc w ciąży z synem. Teraz tylko spotkania z położną chcę mieć , w ramach opieki nfz

Już po!
Będziemy mieli córeczkę <3
Wszystko rozwija się dobrze, mała waży około 310g, więc całkiem sporo ;)
Łożysko na przedniej ścianie, ale bez ryzyka przodowania.

Ależ jestem szczęśliwa :)
Gratulacje :)
Możesz juz imię wybierać. Ja dla swojej córeczki myślę o imieniu Zosia :)

Gratulacje :)
Możesz juz imię wybierać. Ja dla swojej córeczki myślę o imieniu Zosia :)
Dziękuję :)
Z mężem mieliśmy umowę, że dla synka wybieram ja, dla córki - mąż. Jemu po głowie chodzi Maria - po babci. Mi z kolei też się Zosia podoba, bo to takie imię z charakterem :)

Gratuluję udanej wizyty i zdrowej córeczki. Ja też będę miała corcie ale imię nie wybrane. Nie bardzo możemy się zgodzić z mężem. Mały mówi często Asia - coś to oznacza w jego niemowlęcym języku. Śmiałam się dziś, że mały wybrał Asię. Mężowi się podoba mnie tak sobie ☺️

reklama
Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Jestem w 20 tc, termin na 18.05 :) Chciałam od razu zapytać czy ma któraś z Was problem z nietrzymaniem moczu?

Do góry