Ja chodzę na NFZ i co wizyta widzę maleństwo. Na początku co 2 tyg.że względu na problemy a teraz co 4 tyg.Dokladnie. Ja na NFZ widzialam dopiero 1 raz, a tak to tylko prywatnie podgladam
reklama
Blondie
Fanka BB :)
zapewne zależy wszystko od ginekologa. Ten, do którego ja chodzę robi wszystko tak jak ma zapisane, jak ma zapisane, że do 16 tygodnia cytologia, to w ostatniej chwili pobiera cytologię, jak jest zapisane, że na NFZ 4 USG, to 4 USG. Jak badania na alloprzeciwciała w II trymestrze, to skierowanie w II. Dlatego rozważam zmianę, bo wizyty bez USG nic mi nie dają, patrzy tylko na wyniki krwi, moczu i tyleJa chodzę na NFZ i co wizyta widzę maleństwo. Na początku co 2 tyg.że względu na problemy a teraz co 4 tyg.
To faktycznie czas zmienić. Zwłaszcza że między każdą wizytą człowiek się zastanawia czy serduszko bije u maleństwa, czy rośnie jak trzeba itd.zapewne zależy wszystko od ginekologa. Ten, do którego ja chodzę robi wszystko tak jak ma zapisane, jak ma zapisane, że do 16 tygodnia cytologia, to w ostatniej chwili pobiera cytologię, jak jest zapisane, że na NFZ 4 USG, to 4 USG. Jak badania na alloprzeciwciała w II trymestrze, to skierowanie w II. Dlatego rozważam zmianę, bo wizyty bez USG nic mi nie dają, patrzy tylko na wyniki krwi, moczu i tyle
powiem Tobie że mimo tego że zawsze mam usg dzidziuś tak się umiejscowi w macicy nisko że ciężko co kolwiek dojrzeć. Ostatnio dla mnie wyraźne były tylko stopki. A usg miałam na dwa sposoby...
Arya
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Rozwaliłam tel i czekam na naprawę a przez kompa nie zawsze mogę wejść. Nie dam rady Was nadrobić. Zazdroszczę tego śniegu , bo ja go raczej w tym roku nie zobaczę. A tak bardzo chiałabym trochę na świeta . Ja zrobiłam już obiad dziś curry i niedługo do pracy. Miłego dnia
Gosam
Już po śniegu, u mnie dzisiaj odwilż
Blondie zmień lekarza. Ja chodzę na nfz i za każdym razem mam usg. Dla twojego widać, że wazniejsze papiery niz ty i dziecko
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Blondie zmień lekarza. Ja chodzę na nfz i za każdym razem mam usg. Dla twojego widać, że wazniejsze papiery niz ty i dziecko
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
beatka10123
U mnie tez po sniegu. W nocy lalo i wialo a dzis szaro buro paskudnie i ten wiatr brrrrrr. Na swieta zamawiam chocby 10cm pieknego bielutkiego puchu! A ciezarnym sie nie odmawia
myszkax33
Cześć dziewczyny,
Ja mam swoją ulubioną Panią ginekolog niestety miała wypadek samochodowy i od 3 miesięcy nie przyjmuje w przychodni więc dlatego chodzę prywatnie niestety do faceta ale dobre to że pracuje w szpitalu,wizyty mam na godzinę więc nie muszę czekać na swoją kolej i usg mam na każdej wizycie czyli co 3 tyg
Ja mam swoją ulubioną Panią ginekolog niestety miała wypadek samochodowy i od 3 miesięcy nie przyjmuje w przychodni więc dlatego chodzę prywatnie niestety do faceta ale dobre to że pracuje w szpitalu,wizyty mam na godzinę więc nie muszę czekać na swoją kolej i usg mam na każdej wizycie czyli co 3 tyg
ZdechłaKura
O matko, jak mnie piecze gardło po wymiotach
reklama
beatajak13