reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jagi, u nas popularne są dania na ciepło z karkówki, bo mogę je wcześniej zrobić i podgrzać, np. taka zapiekana z kapustą lub pieczarkami i cebulą. Jako przystawka "polskie sushi" może jadłyście? Taki zawijasek ze szpinakiem, łososiem i mascarpone. Może w ogóle jakaś ryba? Śledzie możesz na kilka sposobów zrobić w słoiku nawet 2 dni wcześniej. Hmmm... ja w sobotę też będę miała gości, muszę pomyśleć:)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi, u nas popularne są dania na ciepło z karkówki, bo mogę je wcześniej zrobić i podgrzać, np. taka zapiekana z kapustą lub pieczarkami i cebulą. Jako przystawka "polskie sushi" może jadłyście? Taki zawijasek ze szpinakiem, łososiem i mascarpone. Może w ogóle jakaś ryba? Śledzie możesz na kilka sposobów zrobić w słoiku nawet 2 dni wcześniej. Hmmm... ja w sobotę też będę miała gości, muszę pomyśleć:)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry pomysl z tymi sledziami:)
Chce zrobić coś by móc tylko ogrzać i na ciepło podać i wszystko zrobić wcześniej. NIE cierpię podczas imprezy siedzieć w kuchni zwłaszcza teraz:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, beatka.
Ja na lokalnej grupie fb dostałam za darmo spodnie. Z przyzwoitości zanioslam babce soki z wyciskarki. Ucieszyła się, bo nic nie chciała.
W sumie, jestem zadowolona z kiecko - sukienek (wczorajszy zakup). Taki oversize. Lubię. Podkreślają nogi. To jedyne, co mi się we mnie podoba. Uch, mdłości mnie dopadly. :( Miłego dnia

Witam o poranku.
Jeśli chodzi o ubrania to mi w chwili obecnej najbardziej pasują sukienki. W spodniach przedciazowych jest mi już niewygodnie i ciasno, a ciążowe mi spadają, bo jeszcze nie mają się na czym trzymać.
W pierwszej ciąży udało mi się kupić na allegro 4 pary spodni ciazowych w bardzo dobrym stanie w tym jedne z Zary. Na teraz też mi się przydadzą.
Zaraz lecę do laboratorium na badania i odrazu do pracy. Miłego dnia[emoji5]

Witajcie :)
Ja tez mialam isc na badania dzis ale zobaczylam pogode i weszlam dalej do lozka :)
Jutro juz na pewno pojde bo w czwartek wizyta :)
I znow obiad i trzeba myslec co :( kazdy chce co innego hihi
Ale dzis kurczak pieczony z salata :)

Dzień dobry:)
Ja dzisiaj wizyta u giną o 15.30 więc już przebieram nogami:)
Mi też teraz pasują sukienki ale nie oversize ale takie bardziej dopasowane:)W tych oversize jestem większa.
Znalazłam parę jeansów na olx ale jakoś się boję że kupię i będę leżeć bo nie będą pasować lub będę zniszczone.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam po weekendzie [emoji3] piszę mniej wtedy bo Maż i Synek w domu to nie chce z nosem w telefonie chodzić. Ja chodzę w jegginsach i w swoich bluzkach. Nie kupiłam jeszcze nic typowo ciążowego, mam nadzieje, ze takie spodnie nie beda mi potrzebne bo wogóle mi się nie podobają.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry