reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

A i jeszcze legginsy takie ciążowe z wysokim stanem tez bardzo wygodne. Ogólnie faktycznie ceny ciążowych ubrań wysokie no ale spodnie no to dla mnie konieczność -jeszcze przez miesoac będę pracować a poza tym głównie w spodniach chodzę.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny :)
U nas leniwa rodzinna niedziela. Rano z Emilką zrobilam ciasto - Kinder Country, pozniej spacerek po zasniezonym miasteczku <3 kosciol i oboad u rodzicow.
Mała wlasnie poszla spac, a my z P zaczynamy wieczor filmowy ze smakolykami :)

Ja wczoraj byłam na zakupach rozczarowanie bo myślałam że w c&a jest odzież ciążowa ale okazało się ze nie.no wiec kupiłam w hm spodnie ciążowe boże jaki to super wynalazek cieplutko i wygodnie[emoji16] i sweterek.

C&A jest odzież ciążowa. Ja tam kupowałam spodnie dresowe z pasem :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie we wtorek kupilam fajna sukienke/tunike z zapleczem na brzuszek, spodnice z moecoutkim pasem (wiec jeszcze pochodze) jeansy mieciutkie z hm mam po Emci a na codzien smigam w legginsach ciazowych i luznych swettach i tshirtach :)

Ja niestety juz na styk zapinam sie w kurtce i biust tez problematyczny :(
Juz jeden piekny plaszczyk wisi bo juz maly :(
Nie wiem gdzie kupic kurtke bo nie chce wydac na nia majatku :)
Strasznie mnie dzis mecza wzdecia, strasznie boli brzuch. Nie potrzebnie jadlam dzis modra kapuste. Na przyszlosc wiem ze juz nie zjem :(
Wogole brak pomyslu na kolacje ?
Moze macie jakies sprawdzone pomysly?

C&A jest odzież ciążowa. Ja tam kupowałam spodnie dresowe z pasem :)

Kurcze a podeszłam do pani z obsługi i pytam gdzie wiszą ciążowe rzeczy a ona do mnie ze nie prowadzą linii dla kobiet w ciąży. .tez byłam zdziwiona bo wielokrotnie bywając w tym sklepie widziałam takie ubrania i sobie myślałam że kiedyś skorzystam[emoji4] nie wiem może nie w każdym sklepie..ale to sieciowka to powinno chyba być w każdym mniej więcej to samo..

Kurcze a podeszłam do pani z obsługi i pytam gdzie wiszą ciążowe rzeczy a ona do mnie ze nie prowadzą linii dla kobiet w ciąży. .tez byłam zdziwiona bo wielokrotnie bywając w tym sklepie widziałam takie ubrania i sobie myślałam że kiedyś skorzystam[emoji4] nie wiem może nie w każdym sklepie..ale to sieciowka to powinno chyba być w każdym mniej więcej to samo..

Kurcze może jakaś nowa była i nie do końca się orientowala [emoji53]albo tak jak w H&M nie we wszystkich sklepach mają dział dla ciężarówek

Tylko jak ja przygotuję wcześniej 17 golonek:)Ani to razem do jednego gara ani na raz do piekarnika:)
Jakoś mnie to przerasta :-/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Może coś, co można zbiorowo upiec na blaszce, np. saszetki z serem i szpinakiem z ciasta francuskiego? Albo jakieś krokiety, które można zrobić wcześniej, a potem odgrzać w piekarniku. Albo gar flaków :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Potwierdzam że nie wszędzie są działy ciążowe. Zależy od wielkości sklepu i managera. W ogóle w sieciowkach nie musi być to samo. Oni mają jakistam manewr jeśli chodzi o to co będą brać do sklepu np. w zależności od profilu galerii handlowej.

A jeansy ciążowe są takie super, że po ciąży wcale nie ma ochoty człowiek wracać do tych rozporkow, guzików i gołych pleców.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry