dadzi
Moderatorka
Musi być gdzieś wpisane....to by było dziwne jak by nie było.Oglądam zdjecia USG i nigdziie nie mam podanego wymiaru CRL. jest za to obwód główki, brzuszka, długość kości udowej i podana masa 114g, +/- 17g. Coś jakkby za dużo. Mówił, że z usg 15 tydzień. Z OM 14w3d
A to, że powiedział 15 tydzień to ok, zaczęłaś 15 tc jesteś w trzecim dniu 15 tygodnia
Doszła moja poducha, pierwsza noc zaliczona. Spało mi się bardzo wygodnie, miło i ciepło, poduszeczka mnie otuliła. Tylko m. nie miał dostępu bo się zabarykadowałam hahaha.
Byłam wczoraj na spotkaniu z koleżankami z pracy. Dobrze, że jedna z nich też w ciąży. Po raz pierwszy zazdrościłam picia alko. Miałam taką ochotę na grzane wino...Musiałam zadowolić się zieloną herbatą, ale za to zjadłam miskę frytek Była bardzo sympatycznie. Dziś obiad z koleżankami (rodzina w odstawce a co ) a wieczorem randka z mężem. To ja rozumiem, żyć nie umierać haha
Co do ruchów to ja też czuje takie mały smyranko w dole brzucha, nikomu też za bardzo nie mówię, czekam na konkrety. Teraz mam łożysko z tyłu więc będę czuła intensywniej jak ostatnio.