reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny czy ja jestem jakas dziwna czy was tez zebra bola. Najpierw bolalo z jednej strony, myslalam ze od męża z łokcia dostałam [emoji39] ale po paru dniach zaczęły z drugiej strony bolec, od mostka w dół

Nie mam póki co żadnych dolegliwości związanych z żebrami, ale chyba wybiorę się do neurologa:/ Od kilku dni jak postoję albo posiedzę nieco dłużej, zaczyna mnie boleć zewnętrzna część lewego uda. Skóra jest nieczuła, trochę mrowi i jakby piecze. Kilka razy miałam takie uczucie przed ciążą, jak długo prasowałam, ale teraz martwi mnie te kilka dni.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

No no az slinka cieknie tak fajnie wyglada:))

Czy Wy tez macie tak mokro i ciagle uczucie ze zaraz cos wypłynie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tez tak mam. Strasznie duzo śluzu...

Wogole to jak mi sie chce siku to lecę do ubikacji mam wrażenie ze bede sikać i sikać a tu trzy krople i koniec maskara wykańcza mnie to a bedzie tylko gorzej !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry