reklama
Blondie
Fanka BB :)
Czyli według OM termin na 8 maja?Tez sie nie moge doczekać, ale to moja pierwsza ciąża i wydaje mi sie to takie az niemożliwe ))
A i ja jutro tez 14t0d )))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Położyłam się do łóżka i dziwnie mnie pod zebrami z prawej strony boli. Jak dotykam to jakbym miala siniaki.
Klaudyna92
Moja cera również tragedia, pryszcz obok pryszcza [emoji35] Ale za to włosy się mniej przetłuszczają. Wczesniej musialam myc praktycznie codziennie, a teraz 3-4 dni spoko :-)
Wróciliśmy niedawno z Tesco, kupiłam 5-pak body z długim rękawem, rozmiar 3-6 miesięcy, bo te Newborn takie jakieś malutkie się wydają.
Macie jakieś doświadczenie z rozmiarówką w Tesco? :-)
Wróciliśmy niedawno z Tesco, kupiłam 5-pak body z długim rękawem, rozmiar 3-6 miesięcy, bo te Newborn takie jakieś malutkie się wydają.
Macie jakieś doświadczenie z rozmiarówką w Tesco? :-)
Daktyl2016
Cześć dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was ma ciążę bezobjawowa? Przepraszam że tak wyskakuje,ale bardzo mi pomożecie...
ZdechłaKura
Cześć!
Hurra, wstalam jakieś 10 minut temu. Cudownie. Moje dziecko bezpowrotnie zagarnelo poduszkę, więc chyba pokopytkuję do sklepów i rozejrzę się za drugą. Ciekawe, o której T.dziś wstanie? W normalne dni przedszkolne nie idzie go.obudzić. W weekend 6.00 rano już szaleje i mam się z nim bawić..
Hurra, wstalam jakieś 10 minut temu. Cudownie. Moje dziecko bezpowrotnie zagarnelo poduszkę, więc chyba pokopytkuję do sklepów i rozejrzę się za drugą. Ciekawe, o której T.dziś wstanie? W normalne dni przedszkolne nie idzie go.obudzić. W weekend 6.00 rano już szaleje i mam się z nim bawić..
ZdechłaKura
Daktyl, ja mam objawową, więc nie pomogę.
Ja tez objawowa wiec przykro mi. A w ogóle to spać dziś nie mogę ;/od 4 się kręcę ale może to dlatego że jestem chora ;( stan podgoraczkowy, gardło boli jak cholera i katar. Lecę do lekarza po zwolnienie, nie mam zamiaru się męczyć w robocie. Miłego dnia mamuśki
Gosam
Moja przyjaciółka miała bezobjawową. Okresy miała nieregularne to się nie przejmowała, była dosyć puszysta i łożysko miała na przedniej ścianie to ruchów też nie bardzo czuła. Zorientowała się dosyć późno, nawet bardzo późno. Była w ciężkim szoku, bo myślała, że brak okresu to menopauza. To była jej czwarta ciąża.Cześć dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was ma ciążę bezobjawowa? Przepraszam że tak wyskakuje,ale bardzo mi pomożecie...
Blondie teraz już powoli cera mi się normuje, ale wczesniej wyskakiwaly mi strasznie bolące i duże pryszcze
Witam z rana. P mnie obudził jak do pracy się szykował, zaraz jadę badania na tarczycę zrobić. Znowu pobieranie krwi [emoji20]
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosam
reklama
Blondie
Ja zjadłam śniadanie i wypiłam Inkę i przeszły mi nudności