Dadzi najgorsze jest to ze ona mojej pierwszej corce obrzydzi rodzenstwo takimi tekstamiZa chwile mamy impreze za impreza i bedzie ja czesciej widywac wiec okazja na docinki bedzieNo to podobnie jak moja pięciolatka hahah, jak jej powiedziałam to oznamiła, że odda dziecku podkładkę na sedes[emoji14]Później przetrawiła temat, był czas że codziennie całowała brzuch, teraz jest spokój. Od czasu do czas usobie rozmawiamy jak to będzie z rodzeństwem. Starsza to już wie o co kaman, już na jedną siostrę czekała O to jak się dziecko wzięło w brzuchu nie pytały ale pytały jak wyjdzie[emoji14]Obydwie były zniesmaczone, że dołem....Ale mamo! tam się siusia! fuu! hahah
No tak, w sumie jesteś chora, więc myśli, że na zwolnieniu chorobowym[emoji14]Nie dziwie się, że teściowej nie chcecie powiedzieć. Współczuje.
Z moją teściową na początku nie mogłam się dogadać, ale to przez to że razem mieszkaliśmy. Były spięcia. Teraz jest już ok, ale nie mamy takiego kontaktu, że to siebie dzwonimy. Jak widzimy się na imieninach, świętach czy niedzielnym obiedzie to jest miło i sympatycznie. Z ciąży ucieszyła się bardzo. Mamę też mam oczywiście kochaną, chodź nasze relacje nigdy nie były mocne, ale wiem, że mogę na nią liczyć.
Jagi współczuje nocy, ja też nie spałam. Jak wstałam siku o 2.30 tam przewalałam się do 5 i w rezultacie zaspałam. Obudziłam się o 7.30 a córka na 8 do szkoły. Dała radę, mamy 3 minuty do szkoły[emoji14]Łukasz mój teżnie mógł spać, więc w nocy się śmialiśmy, że mamy teraz trening przed nocnymi karmieniami[emoji14]
Muszę kupić sobie tą poduchę do spania. Nie wygodnie mi już.
Myślę, że bardzo dużo osób nas sobie czyta. Może faktycznie to prywatne forum? czy nie chcecie?
Moj tez przed 8 zabral mala do szkoly bo lało a ze ma do szkoly az 5 minut to nie musiala ciagac tego ciezkiego plecaka.Dobry tatus
Ja dzisiaj chyba pojade po ta poduszke bo juz nie daje rady.
Czemu nie mozemy spac?Wysoki progesteron?Hormony?A gdzie dalej?Kopniaki?Uciski na pecherz?
W nocy sie juz poryczalam z bezsilnosci[emoji24]
Ja tez myslalam juz o zamknietym.
Juz ten czas kiedy te mamy co mialy dolaczyc dolaczyly[emoji4]
Jade dzisiaj z reklamacja jeansow do pepe jeans-pewnie nie uwzglednia ale sprobuje.Przetarly sie po 2msc
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom