reklama
oluska88
Fanka BB :)
A echokardiografii płodu chyba nie miałam robionej. Albo nawet nie wiem że miałam[emoji5] wiem że lekarz badał serce dokładnie czy ma 4 komory itp. To się odbywało właśnie na połówkowym. A teraz nic mi o tym nie mówił. Na następnej wizycie w 13 tygodniu będę miała usg genetyczne, a dalej nie wiem jeszcze[emoji5]A nie miedzy 18-24?
Wiem ze echokardigrafia plodu napewno miedzy 19-24 tc.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny dziś mam prenatalne , trochę mam stracha ale jestem szczęśliwa że podejrze maluszka dziś bezsenność straszna mnie dopadla, SpAłam 2 godziny tylko w nocy..... padam na twarz
Trzymajcie kciuki proszę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymajcie kciuki proszę
Echokardiografia płodu to jakby odrebne badanie.U nas juz nie refundowane.No chyba ze ktos wskazania z nfz to moze tak,tego nie wiem.Ja zrobie napewno przy tym drugim.One ocenia w sposob bardzo dokladny prace serce etc.A echokardiografii płodu chyba nie miałam robionej. Albo nawet nie wiem że miałam[emoji5] wiem że lekarz badał serce dokładnie czy ma 4 komory itp. To się odbywało właśnie na połówkowym. A teraz nic mi o tym nie mówił. Na następnej wizycie w 13 tygodniu będę miała usg genetyczne, a dalej nie wiem jeszcze[emoji5]
Oj zleci zleciU nas napiete terminy wiec musiałam już zapisac się.Jaa jeszcze nie myślałam o polowkowym badaniu. Wydaje mi się bardzo odległą przyszłością, ale z doświadczenia wiem, że zleci szybciej niz mi się wydaje
Trzymamy[emoji173][emoji173][emoji9][emoji9]Cześć dziewczyny dziś mam prenatalne , trochę mam stracha ale jestem szczęśliwa że podejrze maluszka dziś bezsenność straszna mnie dopadla, SpAłam 2 godziny tylko w nocy..... padam na twarz
Trzymajcie kciuki proszę
reklama
zfieszak
Fanka BB :)
Lekarz prowadzący wpisał mi na jednym skierowaniu badania prenatalne w 11-13 tc i 20-22 tc, czyli też polowkowe ujął. Mnie zapisano na 20.12, tuż przed świętami.Zaproponowano mi też zrobienie testu białka AFP w listopadzie, muszę doczytać co i jak ale 32 zł to nie jest wielki pieniądz.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom