reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

A to dobrze.Bo zastanawialam sie jak tak szybko mial wynik:)Nie martw się a tym bardziej nie denerwuj.Duzo dziewczyna ma albo grzybice albo zapalenie drog moczowych i bedzie dobrze.Zawsze pobyt na IP budzi strach i niepokoj.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no to chyba niemożliwe, zresztą w posiewie coś muszą wyhodować. Chyba, że "wizualnie" zobaczy objawy. Tamta pierwsza lekarka nie zrobiła mi badań tylko odrazu przepisała leki, a ja głupia i zaćmiona nawet nie zadzwoniłam do swojego gina żeby skonsultować

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jak gin stwierdzila grzybice to wkladala mi taki wskaźnik, mówiła że papierek zabarwil się na pomarańczowo, więc to grzybica. Juz 10 dni biorę globulki, niestety ból pęcherza nie ustał a infekcja się nie wyleczyła bo widzę po śluzie.... ehhh:( nie ma terminów do 24.10 na wizytę, chyba pojade dzis na IP bo doszły dziwne skurcze...

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jak gin stwierdzila grzybice to wkladala mi taki wskaźnik, mówiła że papierek zabarwil się na pomarańczowo, więc to grzybica. Juz 10 dni biorę globulki, niestety ból pęcherza nie ustał a infekcja się nie wyleczyła bo widzę po śluzie.... ehhh:( nie ma terminów do 24.10 na wizytę, chyba pojade dzis na IP bo doszły dziwne skurcze...

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie robiła Ci wymazu? Może to bakteria skoro nie przeszło. Zrób w takim razie posiew moczu, jeszcze dziś będziesz mieć wyniki. I z wynikiem do lekarza 1 kontaktu.

Jagi- trzymam kciuki mocno mocno mocno i czekamy na info!!!!

Ja bralam pimafucin, pimacufin, jakoś tak, przez 6 dni, idę dziś zrobić cytologię, bo ostatnio nie mogła pobrać.
Kaludyna- dużo przechodzimy, oj dużo :)

straona parenting. pl jest super

Gosiam- spokojnie, będzie na pewno wszystko dobrze, nie denerwuj się:)

A mi znowu śniły się wózki w nocy, już nie pierwszy raz haha

reklama
A mi sie snilo, ze gralam w reprezantacji Polski w pilke nozna, z Lewandowskim i innymi. Bylo tacy dumni jak gole strzelalam [emoji28]
A potem polozna weszla na sale zmierzyc temperature i moja kariera sie skonczyla [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry