reklama
Dzisiaj mam taki kryzys ze jak sie poloze na tej lezance to chyba sie poryczę z nerwów.Jagi- trzymam kciuki mocno mocno mocno i czekamy na info!!!!
Ja bralam pimafucin, pimacufin, jakoś tak, przez 6 dni, idę dziś zrobić cytologię, bo ostatnio nie mogła pobrać.
Kaludyna- dużo przechodzimy, oj dużo
straona parenting. pl jest super
Gosiam- spokojnie, będzie na pewno wszystko dobrze, nie denerwuj się
A mi znowu śniły się wózki w nocy, już nie pierwszy raz haha
Odezwę się po wizycie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
JasneDzieki[emoji11][emoji11]
Dziewczyny mnie dzis obudzil bol brzucha i jak dotknelam pod pepkiem w miejscu gdzie mnie bolalo wyczulam pol skora wypuklosc. tak jakby jelito, na calej szerokości brzucha, bardzo twarde ale tylko w tym miejscu. Po chwili ta wypuklosc zniknela ale co chwile boli mnie w innych miejscach i jak dotkne tam gdzie mnie boli, mam bardzo twardy brzuch w tym miejscu.
Myslicie ze to jelita wariuja czy dzwonic do lekarza ?
Myslicie ze to jelita wariuja czy dzwonic do lekarza ?
Gosam
Fanka BB :)
Pewnie jelita. Też tak czasem mam zwłaszcza teraz przez to że mam zaparcia
Ja wczoraj znowu czułam takie dziwne laskotanie w brzuchu. Jakby to nie był 9 tydzień to byłabym przekonana, że to ruchy. Małego poczułam w 16tyg i 2 dniu a to tyyyle czasu jeszcze
Jagi nie stresuj się będzie dobrze :-*
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj znowu czułam takie dziwne laskotanie w brzuchu. Jakby to nie był 9 tydzień to byłabym przekonana, że to ruchy. Małego poczułam w 16tyg i 2 dniu a to tyyyle czasu jeszcze
Tez sie pocieszam ze to jelita. Czuje czasem tak jakby mi tam przechodzilo cos przez jelita. Pewnie gazy. Ale jeszcze nigdy nie twardnial mi tak brzuch, dlatego sie wystraszylam.Pewnie jelita. Też tak czasem mam zwłaszcza teraz przez to że mam zaparcia
Zwykle panikara nie jestem ale jak w gre wchodzi dzidzia to wole byc pewna ze nic sie nie dzieje [emoji4]
Pewnie jelita. Też tak czasem mam zwłaszcza teraz przez to że mam zaparcia
Ja też niekiedy czuje jakby ruchy, ale chyba tez nie to. Niby w poprzedniej ciąży czułam ruchy w grudniu na święta jednak termin miałam na 26 maja. Czytałam że w 2 ciąży ruchy można poczuć nawet 4 tyg wcześniej
Tak 1 maja Dzisiaj mam 13tc0d
reklama
Gosam
Fanka BB :)
Ja w drugiej poczułam wcześniej. Pierwsza 18tc druga 16. Ciekawe kiedy najwcześniej można poczuć.