reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jagi- trzymam kciuki mocno mocno mocno i czekamy na info!!!!

Ja bralam pimafucin, pimacufin, jakoś tak, przez 6 dni, idę dziś zrobić cytologię, bo ostatnio nie mogła pobrać.
Kaludyna- dużo przechodzimy, oj dużo :)

straona parenting. pl jest super

Gosiam- spokojnie, będzie na pewno wszystko dobrze, nie denerwuj się:)

A mi znowu śniły się wózki w nocy, już nie pierwszy raz haha
Dzisiaj mam taki kryzys ze jak sie poloze na tej lezance to chyba sie poryczę z nerwów.
Odezwę się po wizycie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mnie dzis obudzil bol brzucha i jak dotknelam pod pepkiem w miejscu gdzie mnie bolalo wyczulam pol skora wypuklosc. tak jakby jelito, na calej szerokości brzucha, bardzo twarde ale tylko w tym miejscu. Po chwili ta wypuklosc zniknela ale co chwile boli mnie w innych miejscach i jak dotkne tam gdzie mnie boli, mam bardzo twardy brzuch w tym miejscu.
Myslicie ze to jelita wariuja czy dzwonic do lekarza ?

Pewnie jelita. Też tak czasem mam zwłaszcza teraz przez to że mam zaparcia

Ja wczoraj znowu czułam takie dziwne laskotanie w brzuchu. Jakby to nie był 9 tydzień to byłabym przekonana, że to ruchy. Małego poczułam w 16tyg i 2 dniu a to tyyyle czasu jeszcze

Jagi nie stresuj się będzie dobrze :-*

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj znowu czułam takie dziwne laskotanie w brzuchu. Jakby to nie był 9 tydzień to byłabym przekonana, że to ruchy. Małego poczułam w 16tyg i 2 dniu a to tyyyle czasu jeszcze

Tez sie pocieszam ze to jelita. Czuje czasem tak jakby mi tam przechodzilo cos przez jelita. Pewnie gazy. Ale jeszcze nigdy nie twardnial mi tak brzuch, dlatego sie wystraszylam.
Zwykle panikara nie jestem ale jak w gre wchodzi dzidzia to wole byc pewna ze nic sie nie dzieje [emoji4]

Jagi a ty nie masz przypadkiem terminu jak ja na 1 maja ? Czy mi sie pomylilo. Kilka dziewczyn z wcześniejszymi terminami mialy juz prenatalne a moj lekarz powiedział ze lepiej w 12 tyg i dopiero w czwartek mam buu

Ja też niekiedy czuje jakby ruchy, ale chyba tez nie to. Niby w poprzedniej ciąży czułam ruchy w grudniu na święta jednak termin miałam na 26 maja. Czytałam że w 2 ciąży ruchy można poczuć nawet 4 tyg wcześniej

reklama
Do góry