reklama
Dzień dobry.
Wracam powoli do żywych po weekendzie, miałam odpocząć i wróciłam bardziej zmęczona.
Wczoraj i przedwczoraj po raz pierwszy złapały mnie wymioty! Ale od razu mi ulzylo, więc chyba lepiej niż same mdłości.
Ale ci dobrze że ci ulżyło. JA nadal się męczę z mdłościami
styczniowka82
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny na szczęście już czysto myślę że to będzie wina stosunku. Do środy wytrzymam i porozmawiam o tym z gin.
Dzisiaj poszłam młodego do przedszkola zaprowadzić ale wróciliśmy z powrotem do domu bo jedna dziewczynka z grupy wymiotowała a druga już się źle czuła więc nie ryzykuje i do końca tygodnia przetrzymam w domu.
A teraz już po kawce i ciachu aż mnie mdli i zamiast zabrać się za sprzątanie siedzę na kanapie
Dzisiaj poszłam młodego do przedszkola zaprowadzić ale wróciliśmy z powrotem do domu bo jedna dziewczynka z grupy wymiotowała a druga już się źle czuła więc nie ryzykuje i do końca tygodnia przetrzymam w domu.
A teraz już po kawce i ciachu aż mnie mdli i zamiast zabrać się za sprzątanie siedzę na kanapie
styczniowka82
Zaangażowana w BB
Cieszyć się a nie martwić nie każda kobieta ma mdłości w ciąży.
Dzień dobry wszystkim!
U mnie już lepiej z tym żołądkiem. Jakaś nietolerancja widocznie była. Człowiek taki wrażliwy się zrobił Byłam dziś w laboratorium, zrobiłam komplet badań, zapłaciłam 125 zł. Dobrze że część wypisała mi rodzinna bo by 200 pękły.
Oczywiście nic mi się nie chce. Siedzę i nic nie robię i męczy mnie to. Ale nawet mam co robić tylko nie mogę się wziąć.
Pozdrowionka
U mnie już lepiej z tym żołądkiem. Jakaś nietolerancja widocznie była. Człowiek taki wrażliwy się zrobił Byłam dziś w laboratorium, zrobiłam komplet badań, zapłaciłam 125 zł. Dobrze że część wypisała mi rodzinna bo by 200 pękły.
Oczywiście nic mi się nie chce. Siedzę i nic nie robię i męczy mnie to. Ale nawet mam co robić tylko nie mogę się wziąć.
Pozdrowionka
Tylko cieszyć. Mi w pierwszej ciąży też nic nie było tylko później zgaga. Teraz mdłości masakra jak na ciągłym kacu
Dzień dobry wszystkim!
Pozdrowionka
Ja idę w środę do rodzinnego mam nadzieję że coś mi wypiszę z tych badań. W końcu nie robię badań przez cały rok u rodzinnego to chyba jakieś mi się należą
reklama
Blondie
Fanka BB :)
Mi najbardziej przeszkadza surowe mięso, na samą myśl mną wzdryga. FujJa jestem strasznie wrażliwa na zapachy nie mogę gotować obiadów