Gosam
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też słyszałam, ze acetonem nie można zmywaac paznokci. Saama mam u stóp do ściągnięcia hybrydę i szukam w necie, czy jest coś bez acetonu do usuwania hybryd.Co do paznokci, to mam hybrydę do ściągnięcia i stresujecie acetonem. Test robiłam 3go, wyszedł negatywny, wiec zylam normalnie, zrobilam pazury, farbowalam wlosy, aż @ nie przychodzila, zrobilam test 16go i pozytywny. 6tyg nie doczekam do konca 1go trymestru.
Ja też mam full siwych. Poczekam do drugiego trymestru może nie będę straszyć jeszcze wyglądem [emoji12]Różnie mówią. Ja mam takie siwe, ze nie mogę nie farbować, ale gdybym nie musiała, na pewno bym nie farbowala. Teraz przerzucę sie na te bezacetonowe, ale tez nie wiadomo ile innego badziewia w tych farbach
Ja mialam platne.Cześć! Czy wy macie tak jak ja, że jak zrobi wam się lepiej to chcecie zwęszyć jakieś problemy? Dziś mnie tak nie mdli jak wczoraj i już zastanawiam się czy wszystko ok... Masakra, babie nie dogodzisz
Idę dziś do okulisty z tymi mroczkami. Zobaczymy co i jak, choć mroczków już nie mam to się na prawdę bardzo przestraszyłam.
Wśród badań do zrobienia mam zrobić HIV. Mam w związku z tym pytanie do was. Czy to badanie można jakoś zrobić bezpłatnie czy trzeba płatnie tak jak wszystkie badania od prywatnego lekarza? Jak jest u was?
Ja dzisiaj za taxoplazmoze igg i igm +ft4 zaplacilam 80 zl.Te badania akurat kosztują 5 czy 8 zł. Najgorzej jest z toksoplazmozą, HiV itp