reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Możesz jedynie chodzić prywatnie do lekarza i na NFZ i on może Ci wypisać skierowanie na badania. Jeszcze lekarz pierwszego kontaktu może ale tylko na podstawowe mocz, morfologie

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.
Hiv czy ze skierowaniem czy bez i tak jest płatny tak samo toksoplazma. Przynajmniej w mojej przychodni.

Ja miałam pracować do konca roku no i nie wyszło. Praca stresująca, trzeba się nagimnastykowac, zaczęłam plamic i mój gin jeszcze mnie opieprzył, że odrazu powinnam iść na zwolnienie, a nie jak się coś dzieje

Z paznokciami to nie wiem jak to jest, alew poprzedniej ciąży jak byłam w szpitalu na podtrzymaniu to nie mogłam mieć pomalowanych paznokci. Pielegniarki bardzo tego pilnowały. Do porodu jak przyjechałam to też powiedziała, że jak mam to mam zmyć.

Ja rodzilam dwa razy sn bez znieczulenia i nigdy więcej

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jestem pierwszy raz na tym forum i również będę mamusią majową ( jestem w 6 tygodniu 3 dniu), byłam na pierwszej wizycie w 4 tygodniu i był pęcherzyk, teraz czekam na wizytę 11 października i liczę na serduszko. TP mam na 20 maj.

Witaj

Widzę że mamy ten sam termin porodu i równo ostatni cykl. Dokładnie ten sam wiek ciąży.
Choć pewnie te terminy też się zmienią.

Czy Wam tez sie chce ciagle siku?? Ja ciegle czuje dziwny ucisk masakra
:(

Sikam non stop, zaczyna to być uciążliwe szczególnie w nocy bo po trzy razy latam a mam nogę w usztywniaczu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Badania hiv bezplatnie możecie zrobićw w punktach konsultacyjno diagnostycznych. Poszukajcie na internecie "bbadanie hiv bezpłatnie"
Tego nie wiedziałam. Ostatnio robiłam w przychodni płatne a przy monarze kawałek dalej są bezpłatne. Nie wiem czy teraz tez będę musiała robić?

Kurde jak mnie plecy bolą, najbardziej między łopatkami. Ledwie co chodzę [emoji22]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Racja w falvit mama jest 400ug folianow, ale tak dla porównania, kolezanka po poronieniach miala brać dawkę 2,5mg.

Ja tak zrobiłam w poprzedniej ciąży, przed największy pakietem badan poszłam do poradni przyszpitalnej i tam mój gin mi wypisal skierowanie na nfz.

U mnie z badan wynikalo, ze cytomegalie, toksoplazmoze i różyczkę mialam kiedys i Igg byly wysokie, wiec niby przeciwciał dużo. Nie wiem czy wszystkie te choroby sa jednorazowe.

Witaj Afera2012.

Co do paznokci, to mam hybrydę do ściągnięcia i stresujecie acetonem. Test robiłam 3go, wyszedł negatywny, wiec zylam normalnie, zrobilam pazury, farbowalam wlosy, aż @ nie przychodzila, zrobilam test 16go i pozytywny. 6tyg nie doczekam do konca 1go trymestru.

Do góry