reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Co do paznokci, to mam hybrydę do ściągnięcia i stresujecie acetonem. Test robiłam 3go, wyszedł negatywny, wiec zylam normalnie, zrobilam pazury, farbowalam wlosy, aż @ nie przychodzila, zrobilam test 16go i pozytywny. 6tyg nie doczekam do konca 1go trymestru.
Ja też słyszałam, ze acetonem nie można zmywaac paznokci. Saama mam u stóp do ściągnięcia hybrydę i szukam w necie, czy jest coś bez acetonu do usuwania hybryd.

Różnie mówią. Ja mam takie siwe, ze nie mogę nie farbować, ale gdybym nie musiała, na pewno bym nie farbowala. Teraz przerzucę sie na te bez amoniaku (skąd mi tu aceton sie wziął :) ), ale tez nie wiadomo ile innego badziewia w tych farbach

Teoretycznie mozna spiłować. Chyba poproszę siostrę, żeby tym razem spilowala, bo aceton byl w ruchu juz na poczatku wrzesnia

Różnie mówią. Ja mam takie siwe, ze nie mogę nie farbować, ale gdybym nie musiała, na pewno bym nie farbowala. Teraz przerzucę sie na te bezacetonowe, ale tez nie wiadomo ile innego badziewia w tych farbach
Ja też mam full siwych. Poczekam do drugiego trymestru może nie będę straszyć jeszcze wyglądem [emoji12]
Dziecko mi za niedługo ze szkoły wraca a ja nadal w łóżku. Przez te plecy to nawet obiadu dzisiaj nie zrobię

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

To moze szybkie naleśniki?
My mamy wesele w rocznice naszego 8.10 i chociaż przedziałek przeciągnę farba ;) moja siostra tak robi w awaryjnych sytuacjach, to i ja sprobuje. Ja się śmieję, że mam siwe tak, jak niektóre laski rzęsy 1:1 :D

Cześć! Czy wy macie tak jak ja, że jak zrobi wam się lepiej to chcecie zwęszyć jakieś problemy? Dziś mnie tak nie mdli jak wczoraj i już zastanawiam się czy wszystko ok... Masakra, babie nie dogodzisz :)

Idę dziś do okulisty z tymi mroczkami. Zobaczymy co i jak, choć mroczków już nie mam to się na prawdę bardzo przestraszyłam.

Wśród badań do zrobienia mam zrobić HIV. Mam w związku z tym pytanie do was. Czy to badanie można jakoś zrobić bezpłatnie czy trzeba płatnie tak jak wszystkie badania od prywatnego lekarza? Jak jest u was?
Ja mialam platne.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Może mnie córcia dzisiaj wyręczy w objedzie i zobi jakiegoś kurczaka z ryżem. Dobre to moje dziecko, no i jak sie przyzwyczaila już do ciąży to widzę w niej zmianę na lepsze [emoji18]
Ja zaczęłam robić pasemka, bo włosy mi szybko rosną i na siwych farba nie trzyma się za długo a tak mam pstrokato na głowie to nie widać ale też jest ich mega dużo. Nawet w dwóch miejscach mam siwe pasma

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry