reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

gosam- :( trzymaj się....kurczę...i właśnie, leć do lekarza, może nie jest za późno, poda Ci luteinę...bieguniem.

Jagi- wypisał Ci? no to super. Niby zamówiłam ją przed medicover online i data wystawienia jest na dzisiaj, więc poczekam jeszcze, najwyżej zadzwonię do nich ok 14 i zapytam co z tą receptą.
Byłam wczoraj kochana. Kazał mi odpoczywać i myśleć pozytywnie bo jego zdaniem będzie dobrze. Prowadził dwie moje ciążę więc mu ufam

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Olga_d jeśli to nie jest żywa, czerwona krew to jeszcze nie masz co panikowac. Jedz do lekarza i ci powie co się dzieje. Moze musisz wiecej odpoczywać. Czasami jest tez tak że po sexie pojawia sie brązowe plamienie w ciąży

gosam- :( trzymaj się....kurczę...i właśnie, leć do lekarza, może nie jest za późno, poda Ci luteinę...bieguniem.

Jagi- wypisał Ci? no to super. Niby zamówiłam ją przed medicover online i data wystawienia jest na dzisiaj, więc poczekam jeszcze, najwyżej zadzwonię do nich ok 14 i zapytam co z tą receptą.
Tak.Wzielam na wszelkie wypadek wyniki bety jakie miala i powiedzialam ze lekarz na urlopie.Nie robil problemow.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. [emoji4] [emoji4]

Psiara- bardzo mi przykro. Trzymaj się.

ZdechłaKura- wow, gratulacje! [emoji4]

Miałam wczoraj wizytę i moja dzidzia do mnie pomachała [emoji173] Cudne ma nóżki i rączki. [emoji173]
Problem jest tylko z moją tarczycą. [emoji17] Nigdy nie miałam z nią problemu, a tu niedoczynność tarczycy. [emoji17] To już 10 tc a ja dopiero dziś zacznę brać leki, a w piątek mam wizytę u endokrynologa. Boję się, że tak późne rozpoczęcie leczenia nie jest dobre dla dziecka. [emoji17]

Olga_d jeśli to nie jest żywa, czerwona krew to jeszcze nie masz co panikowac. Jedz do lekarza i ci powie co się dzieje. Moze musisz wiecej odpoczywać. Czasami jest tez tak że po sexie pojawia sie brązowe plamienie w ciąży

Olga_d jak sie czujesz?Dobrze Ci dziewczyny radza jedz do lekarza.Ja tez dlugo plamilam na brazowo.Zwiekszyl mi dawke duphastonu na 3x1 i jest czysto.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję, już lepiej, chyba trochę spanikowałam. To był śluz lekko różniący się od bezbarwnego, nie brązowy, różowy ani czerwony też nie... chyba wyłączę się na kilka dni z tego forum, bo tylko niepotrzebnie wprowadzam smutne tematy…
Dużo leżę, biorę duphaston 3x1, czuję lekkie ciągnięcie z prawej strony.

Dziękuję, już lepiej, chyba trochę spanikowałam. To był śluz lekko różniący się od bezbarwnego, nie brązowy, różowy ani czerwony też nie... chyba wyłączę się na kilka dni z tego forum, bo tylko niepotrzebnie wprowadzam smutne tematy…
Dużo leżę, biorę duphaston 3x1, czuję lekkie ciągnięcie z prawej strony.
Tu Ci pomoga....nie wkrecac sobie[emoji12] [emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry