reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Jest takie powiedzenie: chcesz rozbawic Boga? Opowiedz mu o swoich planach.
To się doskonale sprawdza, bo ja miałam zupełnie inne plany i już sama ciąża wywrocila wszystko o 180 stopni. Bliźniaki? To już zupełnie ... na to nie ma słów.

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze Fasolki, Groszki, Kropki i Bliźniaki! Obyście w komplecie doczekały maja
Dziękuje za słowa otuchy! Sporo mi dały, jednak dzisiaj ostatecznie pożegnaliśmy sie z małym Roninem i będziemy czekać na zakończenie tej historii juz bez happy endu. Pewnie będę Was z zazdrością podglądać
:( bardzo mi przykro, nawet nie ma słów aby to opisać... trzymaj się :(

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze Fasolki, Groszki, Kropki i Bliźniaki! Obyście w komplecie doczekały maja
Dziękuje za słowa otuchy! Sporo mi dały, jednak dzisiaj ostatecznie pożegnaliśmy sie z małym Roninem i będziemy czekać na zakończenie tej historii juz bez happy endu. Pewnie będę Was z zazdrością podglądać

Oj przykro czytać, tulę mocno. Oby następnym razem się udało.

Trzymaj sie
Biore narazie jakies priobotyki i duzo jogurtow i kefirow.Odrazu mnie po antybiotyku lapie infekcje pochwy.
Muszę brac cos oslonowego ale sama nie wiem co.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
jedz zurawine, on pomaga przy infekcjach

Trzymaj sie
Biore narazie jakies priobotyki i duzo jogurtow i kefirow.Odrazu mnie po antybiotyku lapie infekcje pochwy.
Muszę brac cos oslonowego ale sama nie wiem co.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
jedz zurawine, on pomaga przy infekcjach

Dziewczyny mam pytanie jak radzicie sobie z mdlosciami? Mdli mnie już kilka dni ze masakra, zjem coś niedobrze mi, nie jem nic jest jeszcze gorzej :/ juz nie wiem co robić..nie mam siły wstać, zająć się moim 3 latkiem, ogarnąć chaty :/w poprzedniej ciąży kompletnie ten problem mnie nie dotyczył dlatego nie wiem co robić.. Pomocy!!

Podobno herbata z imbirem pomaga naczczo

reklama
u mnie pierwsza wizytya dopiero 28 pazdziernika to 10 tydzien bedzie...czekaja czekaj tutaj.

Ale ogolnie nie mam zadnych dolegliwosci a w pierwszej ciazy wymioty do 3 miesiaca i absolutnie nie moglam jedzic autem, od razy mnie mdlilo, do 3 miesiaca mialam 6kg + teraz nic kompletnie, zadnych zachcianek, mdlosci, waga w miejscu..

Do góry