I jak sobie poradzilas? Ja zapchalam się jabłkiem. Nie czuję satysfakcji zjadłam bo musiałam coś zjeść ale to nie to.
reklama
Cześć, są bliźniaki. Dżizaz....
Gratuluję!
Mega wyzwanie dla mnie by było. Ale podobno od przypadku głową nie boli
Dziewczyny jestem po wizycie. Widzialam serduszkoo, ale cudowny widok *.*
Teraz bedę świętowała chlebem z musztardą i kiełbaska taką mocno wędzoną ha, mmm
Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Ja na swoją wizytę jeszcze poczekam do pn.
Chyba kupie kabanosy jutro....smak mi narobilas
Janka86
Fanka BB :)
Hehe, co za news ! Trzymamy kciuki! Duzo zdrowka :-)Cześć, są bliźniaki. Dżizaz....
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosam
Dziewczyny mam pytanie jak radzicie sobie z mdlosciami? Mdli mnie już kilka dni ze masakra, zjem coś niedobrze mi, nie jem nic jest jeszcze gorzej :/ juz nie wiem co robić..nie mam siły wstać, zająć się moim 3 latkiem, ogarnąć chaty :/w poprzedniej ciąży kompletnie ten problem mnie nie dotyczył dlatego nie wiem co robić.. Pomocy!!
shakie12
Kabanoski też są okej
Ja niestety na mdłości nie mam rady, jedyne co mi pomaga to jak zaczyna mnie mdlic to biore łyczka wody niegazowanej, ale nie wiecej bo wtedy gorzej. [emoji37]
Ja niestety na mdłości nie mam rady, jedyne co mi pomaga to jak zaczyna mnie mdlic to biore łyczka wody niegazowanej, ale nie wiecej bo wtedy gorzej. [emoji37]
shakie12
reklama
magda991
Gratulacje blizniakow, bardzo bym chciala uslyszec to od lekarza .
U nas ok, odkad biore magnez brzuch mnie juz nie boli, czasem mdli, ale wiekszosc czasu czuje sie jak na kacu hehe, no i przysypiam za dnia, troche to trudne bo zuza nieprzyzwyczajona do drzemek a jako ze chora to w domu ze mna i troche przysypia ze mna.
A na temat tesciowej tesciowej to powiem tylko ze z mezem urwalismy kontakt bo najzwyczajniej miarka sie przebrala. To co wyprawiala i wyprawia to nadaje sie do trudnych spraw. Zuza tez nie ma z nia kontaktu i na razie sie nie zanosi na zmiane naszego zdania a jej opinia mi wisi.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas ok, odkad biore magnez brzuch mnie juz nie boli, czasem mdli, ale wiekszosc czasu czuje sie jak na kacu hehe, no i przysypiam za dnia, troche to trudne bo zuza nieprzyzwyczajona do drzemek a jako ze chora to w domu ze mna i troche przysypia ze mna.
A na temat tesciowej tesciowej to powiem tylko ze z mezem urwalismy kontakt bo najzwyczajniej miarka sie przebrala. To co wyprawiala i wyprawia to nadaje sie do trudnych spraw. Zuza tez nie ma z nia kontaktu i na razie sie nie zanosi na zmiane naszego zdania a jej opinia mi wisi.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom