asiucha-L
Fanka BB :)
Tak, ja mam mutację MTHFR. Biorę też kwas foliowy metylowany, bo zwykły u mnie się nie wchłania i Glucopage na IO, ale pod koniec 1 trymestru jak się uda będziemy odstawiać razem z Duphastonem.
A co to jest mutacja MTHFR jeśli mogę zapytać?
Jestem po wizycie. Maleństwo rośnie. Kazał mi się oszczędzać i przyjść za dwa tygodnie bo jednak to jest bardzo wczesna ciaza. Jego zdaniem 5tydz i 4 dzien i serduszka jeszcze nie widac. Ale od ostatniego usg jest wieksze i mam się nie martwić [emoji5]
Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app
Super że wszystko wporządku.
Dziewczyny biore ten nieszczesny duomox.Ktora brala wie jaki jest wielki i jaki niedobry.Mam jeszcze 3 tabletki na jutro.Czy moge z nich juz zrezygnowac?Z 20 tabletek wzielam 15(dwie jeszcze dzisiaj)w sumie 17.Ale juz tych 3 nie dam rady.Po nich mam mdlosci caly dzien.Zoładek boli i nadal nfekcja na dole sie po tym antybiotyku utrzymuje.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jagi bierz coś osłonowego na żołądek.
Ja również jestem bardzo aktywna i zawsze wszędzie mnie pełno a teraz jeszcze zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży to uszkodziłam kolano i mam nogę w ortezie i leżę, dopiero o jakiś 3 dni zaczęłam więcej chodzić ale dla mnie takie leżenie to masakra [emoji34]
Co do kontroli ZUS to jeszcze nie słyszałam aby ZUS przyszedł do domu. ZUS z reguły wzywa do siebie na tzw komisję. Miałam coś takiego kiedyś i trwało to chyba z 4 minuty a ostatnio mąż miał ze względu na chorobę i też nie było to nic stresującego.
Cześć niesmiało się przywitam.
Emilia, 28 lat, pierwszy Syn ma już 6,5 roku
9 miesięcy starań...w piątek robiłam test- dwie krechy, od razu polecialam na bete no i byla na poziomie 67, chyba troszkę malutka... dlatego nie jestem pewna czy to 5 tydzien czy może wcześniej we wtorek idę do lekarza- się okaże.
Termin mi wypada na 27 maja
Pozdrawiam i cieszę się, że znalazlam to forum. W pierwszej ciąży bylam na forum na grono.net i z dziewczynami stamtąd do tej pory mamy kontakt- realny już od dawna. Super sprawa!
Witaj Emilko
Fajny masz termin bo to moje urodziny [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom