.
Co do teściowych to mają jest za granicą i bardzo rzadko ją widuje, może raz do roku. Poza tym nie ma w sumie nic do gadania w życiu mojego męża ponieważ nawet go nie wychowywała tylko babcia a kontakt mamy sporadyczny telefoniczny. Ale jest osobą dość męczącą która również wszystko wie najlepiej.
A ja wogóle nie mam jakość szczególnie apetytu wzmożonego. Sama nie wiem. Czasami coś za mną chodzi ale sama nie wiem co bym zjadła.
Jagi jakie ty zastrzyki bierzesz? Clexane? Dlaczego je bierzesz? Ja mam również przepisane te zastrzyki ale przez ortopedę ponieważ mam nogę w ortezie i zapobiegawczo aby nie dostała zakrzepu.
Ja się denerwuje wizytą i tym czy bedzie serduszko biło ale mam dopiero 7.10. a to cała wieczność jeszcze.
.
Jestem zdziwiona sama sobą ale nie mam nawet ochoty na słodycze. A cukru normalnego nie używam od dawna tylko miód, syrop z agawy, ewentualnie trzcinowy do ciast itp a herbaty i kawy nie słodzę.
Jagi jestem rok starsza i to będzie moje pierwsze dziecko a moje zajście w ciąże można nazwać cudem więc nie myśl tak negatywnie o swoim wieku [emoji12]
Mnie zastrzyki robi mama lub mąż, sama jakoś nie mogę, ręka mi się trzesię.
Imienniczko moja a ty z jakiego powodu
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom