reklama
anulka_p
Fanka BB :)
Witam się z wami po dłuuuugiej nieobecności. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki, w ciągłym niedoczasie, bez wszystkich mebli, sprzętów... Synek dziś po raz pierwszy poszedł do przedszkola, a ja miejsca nie mogę sobie znaleźć. Pracy mam mnóstwo, ale ciągle myślę tylko o tym co ten mój skarb robi w przedszkolu, czy jest dobrze, czy się nie boi, nie płacze... Matka- wariatka!
A z tym sokiem pomarańczowym to może być tak, że wasz organizm się go domaga tak intuicyjnie bo ma dużo kwasu foliowego. [emoji4]
A z tym sokiem pomarańczowym to może być tak, że wasz organizm się go domaga tak intuicyjnie bo ma dużo kwasu foliowego. [emoji4]
Cześć dziewczyny po piątkowych testach dołączam do majówek mam już majowego synka z 2015 i liczę, że teraz też wszystko będzie dobrze.
Cześć!
U mnie też znów maj wypada, choć jeszcze nie byłam u lekarza i ostrożnie dawkuję optymizm.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W kasie igg również są ujemne. Mam dwóch braci mnóstwo kuzynostwa, mama przedszkolanka a jednak nigdy na to nie chorowalam. Nie wiem od czego do zależy. Wiele kobiet nawet nie wie, że istniej taki wirus. Sama dowiedziałam się o nim przypadkowo w pierwszej ciąży. Czy w śród Was jest może mama która nie zetkneła się z tym wirusem a ma dzieci i pomimo tego prowadzi normalne życie nie bojąc się ciągle o najgorsze ?
Ja się z tym wirusem nie zetknęłam ale od zawsze pracuję z dziećmi w świetlicy, szkole na koloniach itp. Mam też dwoje swoich prywatnych. Jak na razie nic się nie działo takiego. Głowa do góry
U mnie średnio. Przeziębiam się - niby nic wielkiego, kilka dni bolało gardło teraz mam katar ale czuję się, jakby mi ktoś worek na głowę nałożył. Kupiłam sobie ten *spam* i o dziwo odkryłam że jego smak jest trochę lepszy niż jak go brałam w poprzedniej ciąży.
Dziś mam wizytę Chyba pójdę na zwolnienie...
vivid
Cześć!
U mnie też znów maj wypada, choć jeszcze nie byłam u lekarza i ostrożnie dawkuję optymizm.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to się zdradziłam Zapomniałam, że możemy się tu spotkać Też się jeszcze boję, poczekam do wizyty z większymi radościami.
dadzi
Moderatorka
No witaj )) Nie płacz matka-wariatka z synkiem będzie superWitam się z wami po dłuuuugiej nieobecności. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki, w ciągłym niedoczasie, bez wszystkich mebli, sprzętów... Synek dziś po raz pierwszy poszedł do przedszkola, a ja miejsca nie mogę sobie znaleźć. Pracy mam mnóstwo, ale ciągle myślę tylko o tym co ten mój skarb robi w przedszkolu, czy jest dobrze, czy się nie boi, nie płacze... Matka- wariatka!
A sok pomarańczowy to tak, kwas i witamina c....mi już przeszła ochota na sok a piłam litr dziennie, widocznie uzupełniłam braki
Teraz nie mam jakiś konkretnych zachcianek, raczej słone i niż słodkie. A w obydwu dziewczynkowych ciążach jadłam słodycze więc może teraz chłop
Ale dzisiaj ma patetyt! zjadłam już dzis, dwa śniadania i gołąbka
magda991
Ja swojego pierwszego szkraba mam marcowego. Super jest mieć wiosenne dzieci, jest dużo pięknej pogody na spacery i w ogóle jakoś tak przyjemniej. Ja jako marcówka musiałam kupować jeszcze kombinezon zimowy itd bo jak sie Zuza urodziła to były jeszcze resztki śniegu, ale myśle że przy majowym już bardziej letni wyprawka będzie .
Ja to w ogóle mam dziwne wrażenie że ja zaszłam w ciąże w poprzednim cyklu. Mimo że robiłam test dzień przed @ i był negatywny i @ dostałam normalnie i trwała 5 dni jak zwykle....to dalej mam to uczucie że dzidzia jest z poprzedniego cyklu. Może dlatego że na prawde nie kojarze kiedy bym miała zajść w ciąże w tym miesiącu Jutro sie na szczęście wyjaśni po wizycie u gina. Zreszta z tego też powodu zrobiłam test 4 dni po terminie @, w ogóle nie przypuszczałam ciąży, tylko myślałam że to efekt przeziebienia. Niezłą musiałam mieć mine jak zobaczyłam dwie kreski . Hehe
Ja to w ogóle mam dziwne wrażenie że ja zaszłam w ciąże w poprzednim cyklu. Mimo że robiłam test dzień przed @ i był negatywny i @ dostałam normalnie i trwała 5 dni jak zwykle....to dalej mam to uczucie że dzidzia jest z poprzedniego cyklu. Może dlatego że na prawde nie kojarze kiedy bym miała zajść w ciąże w tym miesiącu Jutro sie na szczęście wyjaśni po wizycie u gina. Zreszta z tego też powodu zrobiłam test 4 dni po terminie @, w ogóle nie przypuszczałam ciąży, tylko myślałam że to efekt przeziebienia. Niezłą musiałam mieć mine jak zobaczyłam dwie kreski . Hehe
A tak z innej beczki to muszę wam powiedzieć że tak mnie dzisiaj mój "Ukochany" maż zdenerwował że nie wiem. Jakiś tekst krzywy że niby jestem wiecznie skrzywiona. A jaka mam być jak wstaje i czuje się jak balon do tego mi ciężko na żołądku ( nic nie jedząc) a on zamiast tolerować, bo nie mówię tu o zrozumieniu bo wiem że to ponad męskie możliwości to mi wyjeżdża z krzywymi tekstami. Ale za to jak on ma choćby katar to już widzi kres swojego życia i wszyscy muszą wokół niego latać jak w szpitalu. :-/
reklama
dadzi
Moderatorka
Kachna- faceci
Mój mąż teraz też był w domu kilka dni po był mocno przeziębiony, oj jaki biedny, jak musiał coś zrobić to narzekał....Przypomniałam mu, że tydzień te,u wyjechał nad morze, zostawił mnie z dziećmi, w ciąży i też przeziębioną i musiałam robić WSZYSTKO sama i żyje Faceci tacy są
Mój mąż teraz też był w domu kilka dni po był mocno przeziębiony, oj jaki biedny, jak musiał coś zrobić to narzekał....Przypomniałam mu, że tydzień te,u wyjechał nad morze, zostawił mnie z dziećmi, w ciąży i też przeziębioną i musiałam robić WSZYSTKO sama i żyje Faceci tacy są