reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja dokładnie 6 tydzień :-) Z tym serduszkiem to lekarz powiedział, że rzadko się zdarza, żeby tak wczesnie biło serduszko, a jednak ;)
[emoji7]Równo dwa tygodnie po spodziewanej @ poszłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo ja mam jeszcze bardzo wczesnie.. Zaczal sie 5 tydzien, ja mam krotkiecykle dlatego umialam tak szybko na tescie wykryc a teraz musze czekac. A jak bym poszla w przyszlym tyg to wykryje mi zapewne jedynie zarodek. Jutro bededzwonic. Wacham sie tyle z dzwonieniem bo chyba bede zmieniac gina, ale to dluzsza historia..:p

reklama
Ja bylam na poczatku 5 tygodnia to odeslal mnie do domu, powiedzial, ze szkoda moich pieniazkow. Ale porozmawialam z nim chwile i to pomogło mi przetrwać ten dłuuuuugi tydzień do wizyty :)

Ja bylam na poczatku 5 tygodnia to odeslal mnie do domu, powiedzial, ze szkoda moich pieniazkow. Ale porozmawialam z nim chwile i to pomogło mi przetrwać ten dłuuuuugi tydzień do wizyty :)

Dlatego jeszcze nie ide bo nic nie stwierdzi.. I chce w tym tygodniu zadzwonic i umowic sie ale pewnie poczekam do tego 6 tyg.. Nie mam wyjscia:/ zalezy mi tez zeby isc na L4..

A kiedy mialas ostatnia bete?Jesli idziesz w srode to moze poczekaj.Mnien tez kusilo w piatek ale balam sie pozniejszej interpretacji wyniku(po 2 tygodniach od ostatniej bety)
O ktorej masz wizyte?:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie dawno 3 września miałam pierwszą i sama nie wiem... Wizytę mam jutro o 17.40 będzie 6t5d więc koniec 7 tygodnia prawie mam nadzieję że już będzie widać

No właśnie dawno 3 września miałam pierwszą i sama nie wiem... Wizytę mam jutro o 17.40 będzie 6t5d więc koniec 7 tygodnia prawie mam nadzieję że już będzie widać
Bedzie widac:)Jesli mozesz poczekaj do wizyty.Beta po 1200 jednostkach inaczej przyrasta.USG da ci najlepszy obraz ciazy zobaczysz:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejna noc z rzedu budzi mnie okropny bol w dole brzucha.. Mocniejszy nawet niz na @. Musze az nospe lyknac zeby znowu zasnac.. Troche mnie to martwi. Nie wiem czy jest sens leciec do lekarza bo to poczatek 5 tyg... Jak myslicie? Macie tak?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Was czytam to zastanawiam się czy w ogóle jestem w ciąży nie mam póki co żadnych dolegliwości i oby tak zostało jak najdłużej
Wam życzę wytrwałości

reklama
Do góry