reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
witam się przy porannej herbatce.
Jeśli chodzi o nowe wytyczne to mnie też ginekolożka powiedziała o wit D. Zresztą wczoraj pobrałam krew właśnie na obecność Wit D + hormony. Jeśli nie zajdę w tym cyklu to chociaż spróbujemy ustalić dlaczego druga faza cyklu tak mi się skraca.
daguska84 trzymam kciuki, żeby plamienia już nie wróciły.

To też będzie moja ostatnia(trzecia) ciąża i chciałabym rozpływać się w tej cudnej chwili !!!
ściskam was potrójne mamy i trzymajcie za mnie kciuki. Tydzień do testu lub @...

zapmarta- to trzymam kciuki aby @ się nie pojawiła :)
daguśka- spokojnie, brązowe plamienie to nie krwawienie żywą krwią. Dziś lekarz, dostaniesz dufaston pewnie i wszystko będzie dobrze. Myśl pozytywnie! :)

Ja dzisiaj o 19 Idę do ginekologa prywatnie. Pewnie nic nie będzie widać...niby 6tc ale ciąża pewnie młodsza. Trochę siestresuje. Mam nadzieję, że zrobi mi usg i zobaczy czy zarodek jest tam gdzie powinien :)

Jeśli chodzi o nowe wytyczne to mnie też ginekolożka powiedziała o wit D. Zresztą wczoraj pobrałam krew właśnie na obecność Wit D + hormony. Jeśli nie zajdę w tym cyklu to chociaż spróbujemy ustalić dlaczego druga faza cyklu tak mi się skraca.

To też będzie moja ostatnia(trzecia) ciąża i chciałabym rozpływać się w tej cudnej chwili !!!
ściskam was potrójne mamy i trzymajcie za mnie kciuki. Tydzień do testu lub @...

Trzymam kciuki:)

korek 2016 jestem w podobnej sytuacji jak ty bo zaczęłam 6tc i dzisiaj do lekarza mam na 19.30 mam nadzieje , ze zobaczy chociaż pęcherzyk bo taka jestem niecierpliwa [emoji33][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się martwię bo niby 6tc według liczenia od ostatniej miesiączki a ja mam długie cykle więc pewnie w rzeczywistości jest to 4tc. A ty jesteś w 6 tc według ostatniej miesiączki?

Ile placilas za bad vit d?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam wlasnie długie cykle bo aż 35 dni trwają przynajmniej od jakiś 3 miesięcy . Tak tak ja liczę według ostatniej miesiączki , ale wiesz u każdego inaczej. U jednej w 6 tc juz widac cos u innej w 8tc. Ty jestes dzisiaj pierwsza wiec bede czekała na informacje od Ciebie [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry