reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
witam się przy porannej herbatce.
Jeśli chodzi o nowe wytyczne to mnie też ginekolożka powiedziała o wit D. Zresztą wczoraj pobrałam krew właśnie na obecność Wit D + hormony. Jeśli nie zajdę w tym cyklu to chociaż spróbujemy ustalić dlaczego druga faza cyklu tak mi się skraca.
daguska84 trzymam kciuki, żeby plamienia już nie wróciły.

To też będzie moja ostatnia(trzecia) ciąża i chciałabym rozpływać się w tej cudnej chwili !!!
ściskam was potrójne mamy i trzymajcie za mnie kciuki. Tydzień do testu lub @...

zapmarta- to trzymam kciuki aby @ się nie pojawiła :)
daguśka- spokojnie, brązowe plamienie to nie krwawienie żywą krwią. Dziś lekarz, dostaniesz dufaston pewnie i wszystko będzie dobrze. Myśl pozytywnie! :)

Ja dzisiaj o 19 Idę do ginekologa prywatnie. Pewnie nic nie będzie widać...niby 6tc ale ciąża pewnie młodsza. Trochę siestresuje. Mam nadzieję, że zrobi mi usg i zobaczy czy zarodek jest tam gdzie powinien :)

Jeśli chodzi o nowe wytyczne to mnie też ginekolożka powiedziała o wit D. Zresztą wczoraj pobrałam krew właśnie na obecność Wit D + hormony. Jeśli nie zajdę w tym cyklu to chociaż spróbujemy ustalić dlaczego druga faza cyklu tak mi się skraca.

To też będzie moja ostatnia(trzecia) ciąża i chciałabym rozpływać się w tej cudnej chwili !!!
ściskam was potrójne mamy i trzymajcie za mnie kciuki. Tydzień do testu lub @...

Trzymam kciuki:)

korek 2016 jestem w podobnej sytuacji jak ty bo zaczęłam 6tc i dzisiaj do lekarza mam na 19.30 mam nadzieje , ze zobaczy chociaż pęcherzyk bo taka jestem niecierpliwa [emoji33][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się martwię bo niby 6tc według liczenia od ostatniej miesiączki a ja mam długie cykle więc pewnie w rzeczywistości jest to 4tc. A ty jesteś w 6 tc według ostatniej miesiączki?

Ile placilas za bad vit d?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam wlasnie długie cykle bo aż 35 dni trwają przynajmniej od jakiś 3 miesięcy . Tak tak ja liczę według ostatniej miesiączki , ale wiesz u każdego inaczej. U jednej w 6 tc juz widac cos u innej w 8tc. Ty jestes dzisiaj pierwsza wiec bede czekała na informacje od Ciebie [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry