Jeśli są to pojedyncze bóle o takim nasileniu jak przy okresie to jest ok. Niebezpieczny jest mocny ból oraz skurcze. Ja bym dla pewności zadzwoniła do lekarza i upewniła sie że tak moze być
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj 6tc3d ale na usg juz lekarz powiedzial ze ciaza jest mlodsza.Ide 12.09 w pn i to bedzie albo w tą albo w tamtą.Ja sie beta nie sugeruje bo i mnie w diagnostyce jest dziwny zakres norm np od 1000-28 000 to 4-5 tcDziewczyny a w którym tygodniu ciąży jesteście? Bo według terminu mojej ostatniej miesiączki to jestem w 6tc a według bety 3-4 tydzień. Zastanawiam się nad tym, żeby pójść do lekarza ponieważ od 1 października chcę iść na L4 i chciałabym, żeby mi potwierdził, że cokolwiek widzi abym mogła szefową uprzedzić i znalazła kogoś na moje miejsce
Witaj w klubie niestety w 1 ciąży miałam to samo..... zasnąć nie mogę, a jak już mi się uda to zaraz się budzę bo muszę skorzystać z wc i tak w kółko i do tego mój mały jeszcze się budzi na butlę....Dziewczyny od paru dni cierpię na bezsennośćZasneno 2 w nocy a budze sie 5 i koniec.A potem caly dzien jak zombi chodze
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom