reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

I czy gdy wybieracie lekarza to patrzyłyście na to czy pracuje w szpitalu?

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Pani doktor pracuje w szpitalu, ale akurat to nie miało dla mnie znaczenia. Przy pierwszym porodzie nie miało to zupełnie znaczenia. Były ze mną cudowne położne, a moja Pani doktor smacznie spała w swoim domu. [emoji4] Dyżur muał lekarz, którego nie znam i w sumie to nie jestem pewna czy go w ogóle widziałam. Jak Misiaczek się urodził, to przyszedł do niego pediatra, a mną nadal zajmowały się położne.

reklama
Witajcie, mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, aż zemdlalam, potem zrobiło mi się strasznie gorąco i tak jest do teraz, wystraszyla się strasznie i już nie mogłam zasnąć, na szczęście krwi nie ma,,temperatura w pochwie 37,28 kurcze mam nadzieję że to nic nie zapowiada

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz co u Ciebie.Jak się czujesz.
Mnie dziś w nocy obudził ból macicy pulsujący , jakby małe skurcze, po 2 minutach ustąpiły . Dziś nic złego się nie dzieje ale się przestraszyłam i zastanawiam się czy nie powiedzieć w pracy o ciąży choć pierwsza wizyta dopiero w poniedziałek. Ale pomyślałam , że jak będą wiedzieć to mnie może trochę oszczędzą i nie będę musiała dźwigać

Witajcie, mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, aż zemdlalam, potem zrobiło mi się strasznie gorąco i tak jest do teraz, wystraszyla się strasznie i już nie mogłam zasnąć, na szczęście krwi nie ma,,temperatura w pochwie 37,28 kurcze mam nadzieję że to nic nie zapowiada

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz co u Ciebie.Jak się czujesz.
Mnie dziś w nocy obudził ból macicy pulsujący , jakby małe skurcze, po 2 minutach ustąpiły . Dziś nic złego się nie dzieje ale się przestraszyłam i zastanawiam się czy nie powiedzieć w pracy o ciąży choć pierwsza wizyta dopiero w poniedziałek. Ale pomyślałam , że jak będą wiedzieć to mnie może trochę oszczędzą i nie będę musiała dźwigać
Siedzę w poczekalni, trzymajcie kciuki a najlepiej się módlcie!
trzymam kciuki i ja

Hej dziewczynki:)

Oj ja tez jestem roztargniona zapominam ciągle :D:D Wczoraj oczywiście zapomniałam kasy przelać na konto:p Tydzień zastępuje koleżankę w pracy mam nadzieję że nic nie spierniczę:p:p
A tak mi się dzisiaj kręci w głowie że dokumentów pisać nie mogę:p

Dziewczyny, potrzebuję rady. Odebrałam wynik progesteronu - 11 dpt 3- dniowych zarodków: 9,57 ng/ml, więc chyba dużo za mało. Mam zadzwonić do lekarza za 1,5h. Da się ten poziom podnieść zanim będzie za późno? Miała któraś z Was takie wartości?

Hey babeczki !
Tak Was podglądam od kilku dni i się zastanawiałam czy już dołączyć i myślę co mi szkodzi :) Mam na imię Justyna, mam 27 lat i już byłam w październikówkach 2015. Uła ale były emocje. Chciałabym to powtórzyć :) Dwa dni temu robiłam Betę Hcg i wyszedł mi 3/4 t.c., na wizytę idę dopiero ok 27ego więc wtedy się coś więcej dowiem. Zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci, Kacper urodził się 16.10 w moje urodziny, jestem na macierzyńskim i stwierdziliśmy z mężem , że kiedy jak nie teraz, że tak powiem zrobić swoje :)
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie , smrodek wstał z drzemki, trzeba drugie śniadanie robić :)
Pozdro ! :*

reklama
Do góry