reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja sie chyba za bardzo chwalilam ze nie mam mdlosci. Teraz mam na wieczor i rano :|

I tego się boję :( w dwóch poprzednich rzyganko dzień w dzień do końca 4mc. Później do końca ciąży 1-2 w mc, masakra :(. Ja ogólnie jestem z tych wrażliwych na zapachy.

Dziewczyny gdybym nagle w zdaniu jakiś głupi i nie na miejscu wyraz miała to sorki ale mój tel lubi wstawiać za mnie :)

reklama
Cześć :) jestem nowa. Według kalendarza termin to 3 maja. We wtorek dwa testy, dwie wyraźne kreski, zrobiłam betę wczoraj ponad 3000. Nie wiem na kiedy umówić się do lekarza, żeby nie kazał mi znów przychodzić?

Załączniki

• 20160830_212639.jpg
    20160830_212639.jpg
    796,6 KB · Wyświetleń: 67
Cześć :) jestem nowa. Według kalendarza termin to 3 maja. We wtorek dwa testy, dwie wyraźne kreski, zrobiłam betę wczoraj ponad 3000. Nie wiem na kiedy umówić się do lekarza, żeby nie kazał mi znów przychodzić?

Ja mam termin na 4.05 myśle ze pójdę na wizytę za półtora tygodnia o ile wytrzymam [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry