reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny ogladacie juz akcesoria dzieciece ale tak tylko w internecie?Ja nie moge sie powstrzymac ale boje sie zapeszac.Instagram mnie wciagnal na maxa:)Tam tyle fajnych inspiracji:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja oglądałam tylko w internecie. I żeby powiedzieć swojemu chłopakowi kupiłam 3pak skarpetek w HM :)

reklama
Witam kobietki, ja kawy nie pije od czasu pierwszej ciąży, odrzucilo mnie i tak do dziś. Co do wiadomości o ciąży wie tylko moja mama i mąż, nie chce mówić tak szybko ze względu na wcześniejsze poronienie.
Wizytę mam 8 września to będzie 6t3d, ciekawe czy juz coś zobacze :-) a z witamin biorę tylko folik, pójdę do lekarza to zobaczymy co będzie kazal brać. Jak byłam w drugiej ciąży która poronilam lekarz do którego chodziłam prywatnie kazal brac od początku mama Dha Premium, a jak trafiłam do szpitala to lekarz powiedział że w żadnym wypadku tego nie brać bo urodze 5kg dziecko, no i kogo tu słuchać...

Dziewczyny ogladacie juz akcesoria dzieciece ale tak tylko w internecie?Ja nie moge sie powstrzymac ale boje sie zapeszac.Instagram mnie wciagnal na maxa:)Tam tyle fajnych inspiracji:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio ogladalam wózki [emoji14]ale tylko ogladalam. Nie mam zamiaru nic kupowac do końca roku, chociaz kusii :)

reklama
Ja mam wszystko po młodym - jeśli będzie chłopiec. Tylko wózek będę musiała kupić :)
Ale szczerze to wolę kupić wszystko od nowa i niech będzie córka :)

Do góry