reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Reakcji nie których się boję...."o Jezu, trzecie dziecko, zgłupiałaś" ;/

Myślę, że u nas mogą być głosy za naszymi plecami- trzecie dziecko, chyba im odbiło :). Oczywiście nie najbliższej rodziny ale ludzi postronnych .

U nas też trzecie dziecko i też się boję, że będą gadać.

Dziewczyny, myślałam że tylko ja mam takie myśli. U mnie też trzecie dziecko - zaplanowane jak trzeba, ale też obawiam się reakcji innych ludzi. W sumie w ogóle nie powinno to nikogo obchodzić, bo to nasza rodzina ale ludzie potrafią być okrutni. mam nadzieję, że obawiam się na zapas i nie będzie nas spotykało nic nieprzyjemnego.
Na razie wiem tylko ja i mój mąż i zostanie tak przynajmniej do potwierdzenia u lekarza zdrowej ciąży.

bierzecie juz witaminy czy tylko kwas?

Biorę tylko kwas - folik.

Witam przyszłe mamusie i obecne też jestem przed testem. Jeśli będzie pozytywny to termin na koniec Maja
Chciałam zapytać mamuśki które będą miały już trzecie maleństwo jak w naszym przypadku. Jak dajecie radę od strony organizacyjnej?! Jesteśmy pewni że chcemy mieć dzidziusia teraz, nasze dwie córki mają 7 lat i 16 miesięcy. Ze względu na tą młodsza chcemy żeby różnica była około 2 lat ale trochę obawiam się że mogę nie podołać zwłaszcza że mąż pracuje długie dnie a pomocy od rodziny nie mamy?! Jak dajecie radę?!

reklama
Do góry