reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Proszę jakie solidne śniadanie dla ciężarnej!! ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_0037.JPG
    DSC_0037.JPG
    27,9 KB · Wyświetleń: 96
Matko kochana, zeszłabym z głodu! Tym bardziej, że następny posiłek pewnie za kilka godzin. [emoji33]

To szpital położniczy, czy ogólny?

W poniedziałek zaczynam 22t i mam też tego dnia test obciążenia glukozą. Wizyta u gin dzień później.
Zaskakujące trochę, że tak wcześnie, ale zakładam, że lekarz wie, co robi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na glukozę idę w przyszłym tygodniu we wtorek, a w piątek wizyta. Z tego co czytałam to obciążenie robi się około 24 tyg. ja będę w tych okolicach. Wizja szpitala mnie przeraża z samego faktu, że musiałabym córeczkę 3 letnią zostawić w domu.... jesteśmy bardzo do siebie przywiązane i nie wiem, która z nas zniosła by to gorzej.
Zdrówka dziewczyny dla maluszków niech nam rosną w tych brzuszkach :) póki co przy bliźniakach ;)żadne nie ma startu :)

jestem na etapie wybierania wózka....

reklama
Do góry