reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Asia nie sądziłam że to aż zastrzyki trzeba brać... dobrze że poszłaś, przynajmniej wiesz na czym stoisz [emoji6] a jak tam reakcja teściowej na ciążę?

Ola - super prezent i śliczna dzidzia [emoji254]

Dziewczyny czas na mnie - zbieram się na glukozę...... [emoji51][emoji32][emoji33][emoji44]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia nie sądziłam że to aż zastrzyki trzeba brać... dobrze że poszłaś, przynajmniej wiesz na czym stoisz [emoji6] a jak tam reakcja teściowej na ciążę?

Ola - super prezent i śliczna dzidzia [emoji254]

Dziewczyny czas na mnie - zbieram się na glukozę...... [emoji51][emoji32][emoji33][emoji44]

Dziękuję [emoji173] Trzymam kciuki i.. też idę na glukozę ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczeze to nie wiem jak reakcja niby ucieszona i mowila ze za wózek to ona zapłaci bo to mąż sam im mówił.

No tak to takie malutkie zastrzyczki z malutka igła mam 2 miesiace brac zrobic badania i na wizyte.

Dajcie dziewczyny znac jak ta glukoza ja jeszcze nie mam skierowania bo u mnie dopiero 23tydz w nastepny czwartek mam wizyte to pewnie juz dostane.

Klaudia jak tam brzuch uspokoił się?

Ja wizytę mam w poniedziałek więc wolałam iść dzisiaj, gdyby badanie się nie udało - źle bym zniosła podanie glukozy to miałabym czas jeszcze jutro...
Na początku zmierzyli cukier z palca...
Dziewczyny miałam do wypicia glukozę cytrynową i powiem Wam, że jest na prawdę w porządku... fakt słodkie to mega ale da się przeżyć... wypiłam na dwa razy i było bardzo sprawnie... teraz czekam na kolejne pobranie krwi. [emoji3]
Ola a jak u Ciebie? [emoji6]

Ja też piłam 75 gr glukozy na 3 razy i było ok, dopiero później zaczęłam się źle czuć, jak przyjechałam do domu i coś wypiłam oraz zjadłam było ok

reklama
Do góry