reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Asia nie sądziłam że to aż zastrzyki trzeba brać... dobrze że poszłaś, przynajmniej wiesz na czym stoisz [emoji6] a jak tam reakcja teściowej na ciążę?

Ola - super prezent i śliczna dzidzia [emoji254]

Dziewczyny czas na mnie - zbieram się na glukozę...... [emoji51][emoji32][emoji33][emoji44]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia nie sądziłam że to aż zastrzyki trzeba brać... dobrze że poszłaś, przynajmniej wiesz na czym stoisz [emoji6] a jak tam reakcja teściowej na ciążę?

Ola - super prezent i śliczna dzidzia [emoji254]

Dziewczyny czas na mnie - zbieram się na glukozę...... [emoji51][emoji32][emoji33][emoji44]

Dziękuję [emoji173] Trzymam kciuki i.. też idę na glukozę ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczeze to nie wiem jak reakcja niby ucieszona i mowila ze za wózek to ona zapłaci bo to mąż sam im mówił.

No tak to takie malutkie zastrzyczki z malutka igła mam 2 miesiace brac zrobic badania i na wizyte.

Dajcie dziewczyny znac jak ta glukoza ja jeszcze nie mam skierowania bo u mnie dopiero 23tydz w nastepny czwartek mam wizyte to pewnie juz dostane.

Klaudia jak tam brzuch uspokoił się?

Ja wizytę mam w poniedziałek więc wolałam iść dzisiaj, gdyby badanie się nie udało - źle bym zniosła podanie glukozy to miałabym czas jeszcze jutro...
Na początku zmierzyli cukier z palca...
Dziewczyny miałam do wypicia glukozę cytrynową i powiem Wam, że jest na prawdę w porządku... fakt słodkie to mega ale da się przeżyć... wypiłam na dwa razy i było bardzo sprawnie... teraz czekam na kolejne pobranie krwi. [emoji3]
Ola a jak u Ciebie? [emoji6]

Ja też piłam 75 gr glukozy na 3 razy i było ok, dopiero później zaczęłam się źle czuć, jak przyjechałam do domu i coś wypiłam oraz zjadłam było ok

reklama
Do góry