reklama
Ja robię teraz z boku brzucha, jak pisałam wcześniej robię je od pozytywnego testu. Nie masz się czego obawiać. Są bezpieczne [emoji2]Przeraza mnie tylko ze te zastrzyki robi sie w brzuch kilka lat temu takie mialam po wypadku ale nie bylam w ciazy bede nad pepkiem robic gdzie synka jeszcze nie ma.
asia333podlasie
Fanka BB :)
A Ty czemu je robisz?
Martusiamiska
Mam wyniki dzisiejszego badania i bardzo się cieszę go glukoza w normie [emoji3]
Klaudia mam nadzieję że donoszą Ci jedzonka [emoji6]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudia mam nadzieję że donoszą Ci jedzonka [emoji6]
Martusiamiska
Aha i hemoglobina mi się podniosła na 12,3 się nadal płytki krwi niskie... no nic...
Koniczyna05
Ja miałam w 22 tyg glukozę ale mi nic nie mówił ze nie można a czytałam gdzieś ze różne są szkoły i niektórzy już zalecają po 22 tyg wiec nie wiem tak samo za 2 tyg idę na kto a też podobno jest od 28 tyg a niektórzy mają dopiero w 38 co gin to inaczej i bądź tu mądry
milkaklaudia
Nie miałam jeszcze glukozy robionej. Mam wizytę w końcu w poniedziałek (doczekać się nie mogę) i pewnie mnie skieruje.
Olo32 super prezent dla taty
Klaudia to się napatrzysz w tym szpitalu pewnie. I jak ma kobieta czuć się dobrze jak tak karmią w tych szpitalach - tragedia...
Olo32 super prezent dla taty
Klaudia to się napatrzysz w tym szpitalu pewnie. I jak ma kobieta czuć się dobrze jak tak karmią w tych szpitalach - tragedia...
Arya
Klaudia, jak Twoja szpitalna kolacja?
Ja gofry z Nutella i owocami, wpadaj [emoji3]
Załączniki
reklama
Klaudia_i_nikodem
Załączniki