reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny bliźniaczki ma ZdechłaKura a nie ja. I faktycznie duże dziewczynki [emoji3]

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Klaudia najważniejsze, że wszystko jest w porządku. Pewnie wystraszyłaś się bardzo takiego bólu. No właśnie tak to jest - nic się nie dowiesz w tych szpitalach mało mówią i u nas!

ZdechłaKurwa faktycznie Twoje córeczki już są spore :)

Hej dziewczyny ja juz po wizycie u tego hematologa.
A wiec tak dowiedzialam sie ze w ciazy to normalne ze te d-dimery ida do gory i ze ginekolodzy panikuja ale dla pewnosci bo mnie to biodro boli i noga dretwieje jak siedze dala zastrzyki antyzakrzepowe i mam teraz przez 2 miesiace je brac.
Dzwonilam do swojej ginekolog powiedziala ze sa bezpieczne i zeby przyjmowac zeby zakrzepy sie nie robily.

Wiec tyle u mnie przebadala mnie na wszystkie strony od szyi po piersi brzuch i nogi strasznie dokladna.

Przeraza mnie tylko ze te zastrzyki robi sie w brzuch kilka lat temu takie mialam po wypadku ale nie bylam w ciazy bede nad pepkiem robic gdzie synka jeszcze nie ma.

Jeju chwilę mnie nie było i tyle newsów!

Klaudia - uf, dobrze, że wszystko ok. Koleżanka w ciąży bliźniaczej ostatnio też w szpitalu była z powodu bólów i skurczy mięśni brzucha, ale powiedzieli, że brać nospę i już...

Jeśli chodzi o krążenie, to na pewno warto uważać. Ja kilka lat temu miałam laserowo zamykane główne pnie żylne w obu nogach i teraz od początku ciąży noszę specjalne rajstopy lub pończochy uciskowe, żeby uniknąć ponownych problemów z krążeniem. Póki co spisują się świetnie.

ZdechłaKura - spore dziewczynki! Super, że wszystko dobrze :)

Byłam wczoraj na usg 3d (chcę dać mężowi filmik w prezencie na 30stkę, bo wcześniej nie mieliśmy robionych). Mała wyjątkowo pięknie się układała do zdjęć i wszystko było fajnie widać - od uśmiechu, przez łapanie za pępowinę po boksowanie mnie od środka :) Waży 510g (22/3 tc) i ma podobno mega długie nogi i ręce ;) Fajnie malucha zobaczyć z takiej perspektywy :)

reklama
Ja nie wyobrażam sobie usg bez 3D!! Najpiękniejsze co może być! ;) chociaż mój ostatnio tak się zwinął, że nic nie było widać, nogi i ręce na głowie [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie coś niesamowitego! Może i fajnie, że wcześniej takiego nie miałam, to teraz wrażenie zwielokrotnione ;) dziś kilka razy jeszcze ogladalam filmik, bo robię do niego napisy, zeby jeszcze uatrakcyjnić niespodziankę ;) i niezmiennie się zachwycalam ;)
1484773421-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry