reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Ja tez czekam na ujawnienie haha ☺
Klaudia_i_nikodem
Normy w ciąży są inne także nie ma co się martwić. Ja też miałam na początku hemoglobine 14,7 a drugie badanie 11,5......
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo32
Mała pasażerka wyżera żelazo Zobaczymy co powie gin - za tydzień w piątek mam wizytę. Ale dzięki Klaudia za infoNormy w ciąży są inne także nie ma co się martwić. Ja też miałam na początku hemoglobine 14,7 a drugie badanie 11,5......
Klaudia_i_nikodem
Mamy dużo więcej krwi przez to ta morfologia tak spada. też robię teraz z ciekawości badania bo od miesiąca biorę żelazo 100 mg. wizyta za tydzień w czwartek
milkaklaudia
A dziś zapisałam się do szkoły rodzenia zaczyna się w marcu mam nadzieję, że zdążę ją skończyć przed urodzeniem
Co do tego trzeciego badania nie dostałam żadnej informacji od lekarza. A hemoglobina mi bardzo szybko się obniżyła także tak niestety przeważnie jest z tą krwią w ciąży.
Co do tego trzeciego badania nie dostałam żadnej informacji od lekarza. A hemoglobina mi bardzo szybko się obniżyła także tak niestety przeważnie jest z tą krwią w ciąży.
Olo32
Ja też w marcu Tak doradziła położna ze szkoły rodzenia, żeby skończyć tak na miesiąc przed terminem porodu. Oby tylko mała nie chciała wyjść wcześniejA dziś zapisałam się do szkoły rodzenia zaczyna się w marcu mam nadzieję, że zdążę ją skończyć przed urodzeniem
reklama
Martusiamiska
Badanie robiłam 19/12 i wtedy hemoglobina była 11,9. Zapisal mi żelazo w tabletkach (biorę od ok 20/12), ale wyniki będę robić ok 20/01 więc zobaczę czy coś pomogło... W 12 tygodniu miałam 13,3 a w 17 tygodniu 12,7...Miałam hemoglobine 10,3 a więc poniżej 11 i to było jakoś w 12 tyg. Ciąży. Biorę żelazo codziennie rano na czczo. Podniosła Ci się hemoglobina już cokolwiek?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom