reklama
Koniczyna05
Fanka BB :)
Ja chodzę na NFZ i czasami jak mi coś nie pasuje to do Luxmed u, fajnego mam lekarza z NFZ bo chodzę do niego do przychodni i do szpitala, a oprócz tego mogę do niego zadzwonić w każdej chwili
asia333podlasie
Ja chodze tylko prywatnie ale dzis dzwonilam na NFZ tu do takiej babki to az na 20 lutego urodzic mozna ☺
Klaudia_i_nikodem
Ja chodzę prywatnie, właściwie nie miałam za bardzo innej możliwości bo u mnie w okolicy z NFZ to można jedynie umrzeć chyba....
Napisane na iPad w aplikacji Link do: Tapatalk
Aśka Grubaśka
Ja tez prywatnie. Byłam dwa razy z Allianzu z pracy ale mimo wszystko dużo lepiej "obsłużona" (haha) czuje sie jak pojde prywatnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
beatajak13
Ja z allianz jestem bardzo zadowolona. Moja gin wychodzi z założenia, ze dla niej nie jest istotne kto płaci, ja prywatnie czy allianz.
Klaudia_i_nikodem
Moja kuzynka chodziła z NFZ, lekarz za wiele jej nie mówił, nie dość, ze ciąże miala przenoszona to kazali jej rodzic naturalnie 5 kg dziecko bo nikt nie wiedział, ze takie duże z kolei druga znajoma trafiła do jakiegoś durnego szpitala ze skierowaniem na cc, nie chcieli jej zrobić bo nie było anestezjologa, dziecko niedotlenione bo za długo zwlekali.... Polska
Klaudia_i_nikodem
Martusiamiska
Naturalny coś ok 2 tyś, droższa jest cesarka.A nie wiesz moze ile u Arciszewskich poród? A do lekarza w Siemiatyczach chodzisz?
Ja to chyba bym byla sklonna do szpitala na skladowskiej tam też niby sale 2 osobowe i dobre warunki.
Tak chodzę prywatnie do gin na miejscu, jest ordynatorem u nas w szpitalu...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama