reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Powolutku, ale ciężko. Brzuch mi przeszkadza już przy sprzątaniu, schylaniu się. Ale działamy. Na szczęście B. Mi pomaga :)

Ja wczoraj zrobiłam śledzie, w środę dekorowałam pierniczki (wyszło ich raptem 510 ;)). Na szczęście większość prezentów udało się kupić online, więc chodzenie po sklepach było ograniczone do minimum, ale i tak doprowadziło do szału ;)
Dziś jeszcze sprzątanie, trochę pracy (przeziębienie pracuję z domu), ubieranie choinki i pakowanie prezentów. Huh! :)

Śledzie, bigos, ryba po grecku i schab że sliwką zrobione. Warzywa na sałatkę gotują się, mąż zrobi po pracy. Pierogi i krokiety ma dostarczyć jutro dziewczyna bo zamawiałam gotowe. Kupię tylko dziś uszka do barszczu dla męża. Ja nie lubię ani barszczu ani Uszek. Nie robimy za dużo bo jesteśmy we 3 w świętą więc wszystko z rozsądkiem.
W drugi dzień świąt mam znajomych na obiedzie i chcę upiec kaczkę z jabłkami i żurawiną. Może macie jakieś sprawdzone przepisy na kaczkę?
Jutro tylko szybkie sprzątanie i Święta ☺️

Czesc dziewczyny ja wczoraj zrobiłam sałatkę,dziś zapakowalam prezenty i zaraz jedziemy do moich rodziców tam upiekę jabłecznik i od rana weźmiemy się z mamą za pierogi.

reklama
Do góry