reklama
Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Gratulacje!! Imię wybrane?
Napisane na iPad w aplikacji Link do: Sign in · Tapatalk · Community Management
Koniczyna05
Witaj już po badaniach prenatalnych?
Olo32
Gratulacje! i Super, że wszystko dobrzeCześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Cześć. GratulacjeCześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Tak
Ja robiłam w 12 i teraz po 20 tc i ostatnie około 30 tc
Arya
Ja też robiłam prenatalne w 12 i po 20tc.
Wszystko dobrze i na 90% dziewczynka. Wstydzioch mały nie chciała się pokazać. Stwierdziłam, że skromnisia po mamusi .
Moja mała daje znaki od dawna a teraz to już mocno. Kopie mojego synka gdy siedzi mi na kolanach i ją przyciska. Oczywiście on tego nie czuje . Ale prawdziwe kopniaki dopiero przed nami.
My na święta sami, więc dużo nie szykuję. Bigos właśnie w gotowaniu, pachnie w całym domu
Wszystko dobrze i na 90% dziewczynka. Wstydzioch mały nie chciała się pokazać. Stwierdziłam, że skromnisia po mamusi .
Moja mała daje znaki od dawna a teraz to już mocno. Kopie mojego synka gdy siedzi mi na kolanach i ją przyciska. Oczywiście on tego nie czuje . Ale prawdziwe kopniaki dopiero przed nami.
My na święta sami, więc dużo nie szykuję. Bigos właśnie w gotowaniu, pachnie w całym domu
Klaudia_i_nikodem
Ja też robiłam prenatalne w 12 i po 20tc.
My na święta sami, więc dużo nie szykuję. Bigos właśnie w gotowaniu, pachnie w całym domu [emoji5]
U mnie w 13 tc 100% chłopak. fakt, ze tez na początku nie chciał się pokazać, czekaliśmy i nic. Pani doktor mu trochę pomogła się odwrócić i jest pokazał się mały siurek. marzyłam o dziewczynce, ale jak pokazało mi się te małe cudo to zmieniłam od razu zdanie
Ja święta mam w rozjazdach po rodzinie wiec raczej mam spokój prócz kupowania prezentów. [emoji19]
Napisane na iPad w aplikacji Link do: Sign in · Tapatalk · Community Management
Koniczyna05
Klaudia i Nikodem miałam jak ty tak samo, też marzyłam o dziewczynce nawet u lekarza nie umiałam ukryć rozczarowania, no co mój gin skwitowal, że następna będzie dziewczynka,a teraz niewyobrażam sobie że mogłabym mieć dziewczynkę, ja również mam wędrowne święta, robimy tylko rybę na wigilię,
reklama
Klaudia_i_nikodem
Mamy ogromne szczęście, nieważna płeć, ważne, że jest zdrowo rosną nasze małe cuda [emoji7]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom