reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja tez robie mimo ze mam 23 lata to po dwoch poronieniach mam za darmo zawsze to czlowiek spokojniejszy i chociaz pooglada dluzej maluszka :)

reklama
Prenatalne robię trzy badania, 13 tydzień, 20 i na koniec. Pierwsze robiłam test podwójny czyli usg prenatalne + test z krwi pappa, drugie tylko usg, badanie pod kątem anatomicznym i wszystkie narządy. Trzecie wygląda podobnie. Coś takiego ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A no to ja też to oczywiście robię. Jest w standardzie u mnie w Medicoverze. Myślałam, że robicie jakieś bardziej zaawansowane badania i się wystraszyłam ;)

Hej. Ja powoli wracam do żywych :) męczy mnie od piatku grypa, a w niedzielę przypałętała się też jelitowka. Bleee. Niby czuje sie lepiej, ale apetyt zero.

Ło! Ambitnie! My z mężem mamy jeżdżone Święta. Może dopiero w nowym mieszkaniu będziemy coś organizowali sami. Ale dzięki temu nie musimy aż tyle przygotowywać. Pierniczki + śledzie w suszonych pomidorach na ostro (przepis z kwestiasmaku.com - polecam!) a mąż zrobi sałatkę śledziową i chyba tyle :)
A jaki macie przepis na sałatkę sledziowa? Szukałam w tamtym roku i nic ciekawego

Hej. Ja powoli wracam do żywych :) męczy mnie od piatku grypa, a w niedzielę przypałętała się też jelitowka. Bleee. Niby czuje sie lepiej, ale apetyt zero.

A jaki macie przepis na sałatkę sledziowa? Szukałam w tamtym roku i nic ciekawego
Współczuję tych chorób. Ja wczoraj jakoś się poczułam słabiej i dziś praca z domu spod kocyka z rosołkiem w ręku. W taką pogodę to aż się wychodzić nie chce ;)

O przepis zapytam męża, bo on gdzieś wynalazł. To chyba nawet bardziej takie śledzie pod pierzynką - z burakami i żółtym serem :)

reklama
Ja też robię badania prenatalne, a odnośnie tych bardziej zaawansowanych to chyba robi się je gdy coś wyjdzie nie tak, np moja koleżanka robila echo serca ale na szczescie było ok

Do góry